h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Dalaman’a Fen Lisesi Kurulacak

Dalaman'a yapılması planlanan Fen Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi için Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri Dalaman'a geldi. Yapılacak lisenin yerinde incelemelerde bulunan bakanlık yetkilileri, daha sonra Dalaman Belediyesi'nde toplantı düzenledi. Fen Lisesi'ne "Dalaman Şehit Emre Kargın Fen Lisesi" adı verilecekken, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ne ise "Dalaman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi" adı verilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, Dalaman’da planlanan Fen Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi için inceleme ve görüşmeler yapmak üzere Dalaman’a geldi. Bakanlık yetkilileri, Dalaman Belediye Başkanlığı’nda bir toplantı düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Dalaman’a Fen Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yapımı planlamaktadır. Fen Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin yerinde gerçekleştirilecek inceleme ve bilgi alımı için Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, Dalaman’a geldi. Bakanlık yetkilileri, öncelikle yapılması planlanan liselerin yerinde inceleme yaparak bilgi aldı. Ardından, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta Başkanlığı’nda Dalaman Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya katıldılar. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen de katıldı.

Dalaman’da planlanan Fen Lisesi, 24 derslik ve 100 yatak kapasiteli bir pansiyona sahip olacak ve adı “Dalaman Şehit Emre Kargın Fen Lisesi” olarak belirlendi. Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ise 16 derslik ve 3 atölyeye sahip olacak ve adı “Dalaman Mesleki Teknik Anadolu Lisesi” olarak belirlendi.

KBÜ Rektörü, TÜİK Bölge Müdürü Güder ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

KBÜ Rektörü, TÜİK Bölge Müdürü Güder ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.