h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Çorlu’da düzenlenen 100. Yıl Liseler Satranç Turnuvası sonuçlandı

Çorlu’da düzenlenen 100. Yıl Liseler Satranç Turnuvası sonuçlandı

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 100. Yıl Kupası Liseler Arası Takım Satranç Turnuvası sona erdi. Borsa İstanbul Fen Lisesi birinci, Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Cemile Yeşil Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Turnuva sonrasında yapılan törende takımlara madalya ve kupaları verildi. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, turnuvaya katılan tüm sporculara ve ev sahipliği yapan okullara teşekkür etti.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen 100. Yıl Kupası Liseler Arası Takım Satranç Turnuvası, heyecan dolu bir finalle sona erdi. Cemile Yeşil Anadolu Lisesi satranç salonunda başlayan turnuva, Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu’nda gerçekleştirilen final maçlarıyla tamamlandı. 6 takımın yer aldığı ve döner sistem üzerinden 5 tur oynanan turnuvanın sonunda Borsa İstanbul Fen Lisesi birinci, Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Cemile Yeşil Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen bir törenle, takımlara madalyalar ve kupalar Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan tarafından takdim edildi. Erdoğan, “Turnuvanın planlanması ve düzenlenmesinde büyük emekleri olan Cemile Yeşil Anadolu Lisesi matematik öğretmeni ve satranç başhakemi Ercan Ekinci’ye, turnuvada yarışan ve dereceye giren tüm sporcularımıza ve turnuvaya ev sahipliği yapan okullarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Karne tatili ve karne beklentileri için uzman önerileri

Sıradaki haber:

Karne tatili ve karne beklentileri için uzman önerileri

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.