h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Çocuklar İçin Tiyatro Dolu Bir Tatil Fırsatı

Çocuklar İçin Tiyatro Dolu Bir Tatil Fırsatı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, çocuklar için özel bir program hazırladı. 20 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan 1. Uluslararası Sömestr Festivali, çeşitli tiyatroların katılımıyla gerçekleşecek. Festival boyunca 4 farklı çocuk oyunu sahnelenecek ve biletler 20 TL'ye satışa sunulacak. Festival, çocukların sanatla dolu bir sömestr tatili geçirmelerini hedefliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, çocukların keyifli bir sömestr tatili geçirmesi için dolu dolu bir program hazırladı. 1. Uluslararası Sömestir Festivali, 20 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve festival boyunca Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından 4 farklı çocuk oyunu sahnelenecek. Ayrıca festivalde, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Adana, Denizli ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yanı sıra Tarsus Şehir Tiyatrosu, Varna Devlet Kukla Tiyatrosu, Theatre Privet ve Batıda Theatre gibi yabancı tiyatrolar da yer alacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sömestir Festivali programı oldukça zengin. Festival, AŞT’nin Balon Ağacı oyunu ile başlayacak ve devamında Okyanus’ta Bir Su Damlası Gibi, Güzel ve Çirkin, Papağan Kaçtı, Sihirli Aşçılar, Küçük Dinazor IGU, Neden, Solo For Two, Rüya, Soytarılar Okulu, Geçmem Gerek, Şeker Kız ve Arkadaşları, Külkedisi ve Zümrüdü Anka gibi birbirinden renkli ve eğlenceli oyunlar sahnelenecek.

Bu festival sayesinde çocuklar, tiyatro ile buluşarak keyifli bir tatil geçirecekler. Festivalde yer alacak oyunlar Türk ve yabancı tiyatro toplulukları tarafından sahnelenecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, çocuklara unutulmaz bir sömestr tatili yaşatmayı hedefliyor.

Kocaeli Üniversitesi ve MEDİKAR Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Sıradaki haber:

Kocaeli Üniversitesi ve MEDİKAR Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.