h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Başkan Şahiner, öğrencilere tatil hediyeleri dağıttı

Başkan Şahiner, öğrencilere tatil hediyeleri dağıttı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 552 ilköğretim birinci sınıf öğrencisine yarıyıl tatili hediyesi olarak "Tatil Seti" verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, okullara ziyaret yaparak Şahiner'in selamını iletti. Başkan Şahiner, her yıl olduğu gibi çocukları unutmadıklarını ve onların heyecanını paylaşmanın kendisini mutlu ettiğini belirtti. İnşallah çocukların gelecekte başarılı olacaklarını ve gururlanacaklarını söyledi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 552 ilköğretim birinci sınıf öğrencisine yarıyıl tatiline girerken “Tatil Seti” adında bir hediye vermek için karar aldı.

Minik öğrenciler, Sungurlu’daki tüm köy ve merkez ilkokullarına gönderilen tatil setlerini görünce mutluluklarını gizleyemedi. Belediye Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, okulları ziyaret ederek Başkan Şahiner’in selamını iletti.

Abdulkadir Şahiner, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu senede evlatlarımızı unutmadık. Okumayı yeni öğrenen canım yavrularımın heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Çocuklar geleceğimizin temsilcileridir. Onların hayatlarına küçük bir dokunuş yaparak mutluluklarını ve heyecanlarını paylaşabiliyoruz. Umarım güzel yerlere gelirler ve bizi gururlandırırlar. Tüm çocuklarıma iyi tatiller diliyorum.”

Başlık: Sungurlu Belediye Başkanı, İlköğretim Öğrencilerine Tatil Hediyesi Verdi

Haber: Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yarıyıl tatiline girecek olan ilköğretim birinci sınıf öğrencilerine “Tatil Seti” adında bir hediye verdi. Bu projenin amacının çocukların heyecanını paylaşmak ve geleceklerine bir katkıda bulunmak olduğunu belirten Başkan Şahiner, tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.

Ortaokul öğrencilerinin Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan kahramanları dualarla anma etkinliği

Sıradaki haber:

Ortaokul öğrencilerinin Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan kahramanları dualarla anma etkinliği

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.