h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Bakan Tekin ve eşi, hastanede karne sevinci yaşayan çocuklarla bir araya geldi

Bakan Tekin ve eşi, hastanede karne sevinci yaşayan çocuklarla bir araya geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve eşi Ayşe Tekin, Bilkent Şehir Hastanesinde eğitim alan öğrencilere karnelerini dağıttı. Bakan Tekin, çocuklara hediyeler verdi ve yapılan tabloyu hediye olarak aldı. Türkiye genelinde 147 hastanede 566 öğrenci tedavi görürken, 11 bin 851 öğrenci evde eğitim aldı. Bakan Tekin ve eşine Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe ve Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel eşlik etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve eşi Ayşe Tekin, Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi görmekte olan öğrencilere karnelerini dağıttı. Bakan Tekin, eğitim döneminin sona ermesi dolayısıyla hastane sınıfında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Karneleri dağıtan Bakan Tekin, öğrencilerle birebir sohbet etti ve çanta, kitap gibi çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca, hastanede eğitim gören çocukların yaptığı bir tablo da Bakan Tekin’e hediye edildi. Türkiye genelinde toplam 566 öğrenci, 147 hastanede eğitim alırken, 11 bin 851 öğrenci ise evde eğitimlerine devam etmektedir. Karnelerin dağıtımı sırasında Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe ve Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel de hazır bulundu.

Sarıgöl’de Projeler Nasıl Yazılır ve Yürütülür? Eğitimi Verildi!

Sıradaki haber:

Sarıgöl’de Projeler Nasıl Yazılır ve Yürütülür? Eğitimi Verildi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.