h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Ayvalık’ta öğrenciler karne heyecanını yaşadı

Ayvalık’ta öğrenciler karne heyecanını yaşadı

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının ilk dönemi sona erdi ve Ayvalık ilçesindeki Abdulvahit Sağlam İlkokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. İlçe protokolü, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Mesut Ergin'in de katıldığı törende öğrencilere karnelerini dağıttı. Protokol üyeleri, öğrencilerle sohbet etti ve tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. Yarıyıl tatiline giren öğrenciler, ilçe protokolüyle birlikte karne heyecanı yaşadı. Ayvalık’ta sömestre tatili öncesinde düzenlenen karne dağıtım töreni, Abdulvahit Sağlam İlkokulu’nda okul müdürü Murat Torun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Karne dağıtım törenine Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mesut Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü İlhan Çakır, İlçe Jandarma Komutanı Onur Yakan ve okul idarecileri katıldı. Tören kapsamında protokol üyeleri, özel eğitim dahil olmak üzere okulun dört ayrı sınıfını ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karne dağıtımında öğrencilere karneleri veren Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Mesut Ergin, sempatik tavırlarıyla öğrencilerin mutluluğuna katkıda bulundu. Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, öğrencilerin yılın ilk karne heyecanına ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Belediye Başkanı Mesut Ergin ikinci yarıyılda daha fazla çalışmalarının gerektiğini belirterek öğrencilere dinlenme için bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

Karne dağıtımının ardından Kaymakam Yaman liderliğindeki protokol üyeleri, bir süre okul öğretmenleriyle de sohbet etmeyi ihmal etmediler. Öğrenciler ise tatili mutlu bir şekilde karne heyecanıyla tamamladılar.

Altınova’da öğrencilerin karne sevinciyle dolu günleri başladı!

Sıradaki haber:

Altınova’da öğrencilerin karne sevinciyle dolu günleri başladı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.