h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Amasya’da bir köy okulunda, öğrenciler şehitlerimiz için gökyüzüne ellerini uzattı.

Amasya’da bir köy okulunda, öğrenciler şehitlerimiz için gökyüzüne ellerini uzattı.

Amasya'nın Taşova ilçesinde bulunan Şehit Lütfi Aras İlk ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu. Okul müdürü Ayşin Özgem Erdemlioğlu, şehitlere minnetlerini göstermek amacıyla bayrak töreni öncesinde bu anma etkinliğini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Çaydibi köyünde bulunan Şehit Lütfi Aras İlk ve Ortaokulu’nda öğretmenler ve öğrenciler, şehitlerimiz için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Okulun konferans salonunda, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan programda, öğrenciler bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı hep birlikte söyledi. Okul müdürü Ayşin Özgem Erdemlioğlu, 12 Ocak 2024 tarihinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahramanlarımıza minnetlerini göstermek amacıyla bu önemli etkinliği düzenlediklerini belirtti. Öğrencilerle birlikte dua etmenin ardından Erdemlioğlu, “Aziz şehitlerimizin ruhları şad, makamları yüce olsun” dedi.

Okullarda, şehitlerimiz için dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Okullarda, şehitlerimiz için dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.