h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

ALKÜ, proje ve iş birliklerinde büyüyor!

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde düzenlenen Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu'na katılan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya'nın turizm, sağlık ve spor alanında daha da gelişmesi ve uluslararası alanda tanınması için çaba sarf ettiklerini belirtti. Ayrıca, Rektör Türkdoğan, ALKÜ'nün sağlık turizminde yeni bir döneme hazırlandığını ve uluslararası forumlara katılarak yeni projeler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Rektör, aynı hafta içinde Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni ziyaret ederek iş birlikleri için görüşmelerde bulundu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu’na katılarak, Alanya’nın daha da gelişmesi ve uluslararası alanda tanınması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. ALKÜ, hem bilimsel ve akademik faaliyetlerini hızlandırırken hem de sağlık turizmi alanında faydalı iş birlikleri yapmaya devam ediyor. Rektör Türkdoğan aynı hafta içinde Erzurum Atatürk Üniversitesi’ni ziyaret ederek, yeni iş birliklerini görüşmek üzere Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile bir araya geldi. Türkdoğan, ALKÜ’nün sağlık turizminde yeni bir döneme hazırlandığını vurgulayarak, Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Forumu’na katılarak yeni fikirler ve projeler üreteceklerini ifade etti. Forumda Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu ve Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz de Türkdoğan’a eşlik etti. Rektör Türkdoğan ve Rektör Yardımcısı Bayramoğlu, forumun ardından Erzurum’daki Atatürk Üniversitesi’ni ziyaret ederek, iş birlikleri ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. İki üniversite arasındaki iş birliklerinin ülke yükseköğretimine değer kattığı ve önemli kazanımlar sağladığı belirtildi. Türkdoğan, bu ziyaretlerle birlikte daha birçok alanda ortak çalışmalara imza atacaklarını ifade ederek, Rektör Çomaklı’ya misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Yalova Belediyesi, üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunuyor!

Sıradaki haber:

Yalova Belediyesi, üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunuyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.