h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Akdeniz’de Bilim ve Sanat Merkezi’ndeki öğrenci sayısı 52’ye yükseldi

Akdeniz’de Bilim ve Sanat Merkezi’ndeki öğrenci sayısı 52’ye yükseldi

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin "Akdeniz'in Parlayan Yıldızları" projesi kapsamında Mersin Üniversitesi BİLSEM'de eğitim alan zeki ve üstün yetenekli çocukların aileleri, verilen hizmetten memnun olduklarını belirtti. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, gençlere ve çocuklara önem veren projeleri hayata geçirdi. Proje sayesinde BİLSEM'deki öğrenci sayısı arttı. Aileler, BİLSEM'deki eğitim ve sağlanan imkanları olumlu değerlendirdi. Öğrencilere maddi ve manevi destek sağlanıyor, gezi düzenleniyor. Aileler desteklerden memnun olduklarını belirtti.

Mersin Akdeniz Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Akdeniz’in Parlayan Yıldızları” projesi kapsamında Mersin Üniversitesi’ne bağlı Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan zeki ve üstün yetenekli çocukların velileri, sunulan hizmetten memnuniyetlerini dile getirdi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, gençlere ve çocuklara yönelik hizmet ve projelere önem vererek bu projeyi hayata geçirdi. Başkan Gültak, öğrencileri Bilim ve Sanat Merkezi’yle buluşturarak 2 olan BİLSEM’li sayısını 52’ye çıkardı. Veliler, çocukların başarısını arttıran eğitim ve sunulan imkanlara tam not vererek memnuniyetlerini ifade etti. Proje kapsamında öğrencilere maddi ve manevi destek sağlanırken, bazı dönemlerde gezi imkanı da sunuluyor.

Bir veli olan Suna Sakar, kızının eğitim sürecini destekleyen Akdeniz Belediyesine teşekkür ederek, kızının okumayı çok sevdiğini ve daha ileri gitmek istediğini belirtti. Hazal’ın annesi, kızının fen lisesine gitme hedefini paylaşarak, verilen desteklerden memnun olduklarını söyledi. Ali Rıza Sakar ise BİLSEM’in kızlarının hem derslerine hem de sosyal hayata katkı sağladığını vurgulayarak, çocuklarını iyi bir yerde görmek istediklerini ifade etti. Hülya Çetin ise BİLSEM’den aldıkları eğitimin çocuğunun bakış açısını değiştirdiğini ve sosyalleşmesine yardımcı olduğunu dile getirdi. Öğrenci Samir Çetin de BİLSEM’in kendisine önemli katkılar sağladığını ve notlarının yükseldiğini belirterek, bu hizmetlerin devamını istediklerini söyledi. Veliler, geziler ve yardımlardan da memnuniyetlerini dile getirdi.

Haliliye ilçesinde eğitim için büyük çaba

Sıradaki haber:

Haliliye ilçesinde eğitim için büyük çaba

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.