h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Afyonkarahisar’da dört okul, “eTwinning Okulu” unvanını kazanma hakkı elde etti

Afyonkarahisar’da dört okul, “eTwinning Okulu” unvanını kazanma hakkı elde etti

Afyonkarahisar'da 4 okul, "eTwinning Okulu" etiketi alarak Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlük elde etti. Bu okullar arasında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hattat Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi, Akören İlkokulu ve Selçuklu İlkokulu yer alıyor. Bu etiketi kazanan okullar, dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, yenilikçi pedagoji yaklaşımları ile öğretmen ve öğrenciler arasında işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklendiği öncü okullar olarak tanımlanmaktadır.

Afyonkarahisar’da, “eTwinning Okulu” etiketini almaya hak kazanan dört okul, Avrupa çapında yüksek bir görünürlüğe sahip olacak. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hattat Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi, Akören İlkokulu ve Selçuklu İlkokulu bu etiketi almaya hak kazandı. Bu okullar, dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, pedagojiye yenilikçi yaklaşımlar kazandırma; personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi ve personel ile öğrenciler arasında işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi açısından öncü okullar olarak tanımlanmaktadır. E-Twinning projelerinin yürütülmesinde emeği geçen öğretmenler ve öğrenciler tebrik edilirken, başarılarının devamı dileğiyle ifade edildi.

Türk milleti, şehitlerine saygı duruşunda bulundu

Sıradaki haber:

Türk milleti, şehitlerine saygı duruşunda bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.