h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • AFAD, Aksaray’da eğitim seferberliği başlattı ve bu büyük bir başarı oldu!

AFAD, Aksaray’da eğitim seferberliği başlattı ve bu büyük bir başarı oldu!

Aksaray'da AFAD tarafından kurum ve kuruluşlarda afet bilinci eğitimleri başlatıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalı eğitimlerle afet bilinci oluşturulması hedefleniyor. Memurlar, personeller ve vatandaşlara hafif arama kurtarma, ilk yardım, yangın ve teorik afet bilinci konularında eğitimler verildi. Ayrıca AFAD Gönüllülük Sistemi de anlatılan eğitimlerde AFAD Başkanlığı'na anlık bildirimler yapıldı. Afet bilinci ve farkındalık eğitimlerinin yaygınlaştırılması için çalışmalar devam edecek.

AFAD tarafından Aksaray’da afet bilinci oluşturmak ve bireyleri bilgilendirmek amacıyla eğitimler başlatıldı. Aksaray İl AFAD Müdürlüğü ekipleri, kurum ve kuruluşlarda afet bilinci eğitimlerinin tamamlanması için uygulamalı eğitimler düzenlemektedir. Bu eğitimlerle, memurlar, personeller ve vatandaşlar da dahil olmak üzere il müdürlüklerinde görevli olanlara, hafif arama-kurtarma, ilk yardım, yangın ve teorik afet bilinci konularında eğitimler verilmektedir. AFAD Arama Kurtarma teknisyenleri tarafından sunumlar ve pratik uygulamalarla gerçekleştirilen eğitimlerde, aynı zamanda AFAD Gönüllülük Sistemi de anlatılmaktadır. Eğitimler boyunca yapılan çalışmalar anlık olarak AFAD Başkanlığa bildirilmektedir. Aksaray İl AFAD Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Afet bilinci ve farkındalık eğitimlerinin ülkemiz ve Aksaray genelinde yaygınlaştırılması ve kurumlarımızda görevli personellerin eğitimlerini tamamlamasına yönelik çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerine yer verilmiştir.

Sultanhisar’daki Öğrenciler, Sivas’a Yeni Bir Gönül Köprüsü Kurdu

Sıradaki haber:

Sultanhisar’daki Öğrenciler, Sivas’a Yeni Bir Gönül Köprüsü Kurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.