h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Adana’da 517 bin 363 öğrenci, başarılı bir dönemi tamamlayarak karnelerini aldı

Adana’da 517 bin 363 öğrenci, başarılı bir dönemi tamamlayarak karnelerini aldı

Adana'da 517 bin 363 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Vali Yavuz Selim Köşger, Çukurova'dan bir yörük çocuğunun uzaya çıkmış olmasının gurur verici olduğunu belirterek, diğer başarılı öğrencilerin de gelmesini istedi. Karne dağıtımı sırasında, Vali Köşger öğrencilerle sohbet etti ve başarılarından dolayı tebrik etti. Kent genelinde 517 bin 363 öğrencinin yarı yıl tatiline girdiğini söyleyen Vali Köşger, eğitimin önemine vurgu yaparak, iyi eğitimli bir genç nüfusun ülke için büyük bir zenginlik olduğunu ifade etti. Ayrıca, uzaya çıkan ilk astronot Alper Gezeravcı'nın da Çukurovalı olduğunu belirterek, bu gururun devam etmesini diledi. Milletin güçlenmesinin adaletin yerleşmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Adana’da 517 bin 363 öğrenci, karne heyecanını yaşadı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Çukurova’dan bir yörük çocuğunun uzaya çıkmış olması hepimizin gururu. Bunun devamı gelsin isteriz” şeklinde konuştu.

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, merkez Seyhan ilçesi Şehit Ali İpek İlkokulu öğrencileri tarafından okul bahçesinde karşılandı. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Köşger, karne dağıttı ve minik öğrencilere başarılarının tebriklerini ileterek kitap hediye etti.

Vali Yavuz Selim Köşger, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent genelinde 517 bin 363 öğrencinin karne aldığını ifade etti. Vali Köşger, “Bugün bin 441 okulumuzda 517 bin 363 öğrenci yarı yıl tatiline girdi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çok mutlu. Eğitim bizim için çok önemli. En büyük zenginliğimiz iyi eğitimli genç nüfusumuz. Öğrencilerimizi çağın bilgi ve becerisiyle ne kadar buluşturabilirsek, bizler için o kadar iyi olacaktır” şeklinde konuştu.

Vali Köşger, Çukurova kökenli ilk astronot Alper Gezeravcı’nın uzaya çıktığını belirterek, “Ülkemiz artık kendi sınırlarını aşıyor. Hayallerimizin sınırları yok. Büyük milletin çocuklarının hedefleri, büyük hayalleri olmalı. Çukurova’dan bir yörük çocuğunun uzaya çıkmış olması hepimizin gururu. Bunun devamı gelmeli. Milletimizin güçlenmesi, tüm dünyada adaletin yerleşmesine katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Mersin polisi, öğrencilere trafik eğitimi verdi.

Sıradaki haber:

Mersin polisi, öğrencilere trafik eğitimi verdi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.