h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • 75 kişi başarıyla tamamlanan tıbbi aromatik bitkiler kursunun mezunu oldu!

75 kişi başarıyla tamamlanan tıbbi aromatik bitkiler kursunun mezunu oldu!

Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Erzincan Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen tıbbi ve aromatik bitkiler eğitimi tamamlandı. 108 kişinin başvurduğu eğitimde 75 kişi başarılı olarak belge almaya hak kazandı. Kursiyerler Tarım ve Orman Bakanlığı'nın hibe programlarından daha iyi faydalanabilecekler. IPARD III çağrılarında başvuracak kişiler, elde ettikleri belgeyle hibelerden yararlanabilecekler. Erzincan’da tıbbi aromatik bitkiler kursunu başarıyla tamamlayan 75 kişi belge almaya hak kazandı.

Erzincan’da 75 kişi, başarılı bir şekilde tıbbi aromatik bitkiler kursunu tamamladı.

Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Erzincan Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen tıbbi ve aromatik bitkiler eğitimi sona erdi. 108 kişinin başvurduğu ve 18 gün süren eğitim sonucunda, 75 kursiyer başarıyla tamamladıkları için belge almaya hak kazandı. Kursiyerlerle bir araya gelen Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, onları tebrik etti ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İl Müdürü Şahin, bu tür eğitimlere katılarak belge alan kursiyerlerin özellikle Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanan hibe programlarından daha iyi faydalanabileceklerini belirtti. Şahin, yakında TKDK tarafından düzenlenecek olan IPARD III çağrılarında özellikle seracılık, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği gibi alanlarda başvuru yapacak kişilerin, elde ettikleri belge sayesinde hibelerden yararlanabileceklerini söyledi.

Başkan Şahiner, öğrencilere tatil hediyeleri dağıttı

Sıradaki haber:

Başkan Şahiner, öğrencilere tatil hediyeleri dağıttı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.