h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Müdür Başyiğit: “Bütün gayretimiz, hayallerimiz, çalışmalarımız, her şey çocuklarımız için”

Müdür Başyiğit: “Bütün gayretimiz, hayallerimiz, çalışmalarımız, her şey çocuklarımız için”

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, yarıyıl tatili dolayısıyla yayımladığı mesajında, çocukların akademik ve ahlaki gelişimine odaklandıklarını belirtti. Başyiğit, değerlendirmelerin başarı göstergesi olmadığını vurgulayarak, çocuklara kendilerini tanımaları ve hedeflerine odaklanmaları tavsiyesinde bulundu. Tatil sürecinde aileleriyle zaman geçirmeleri, sosyal ve kültürel aktivitelere katılmaları ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için vakitlerini iyi kullanmaları tavsiye edildi.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, yarıyıl tatili nedeniyle verdiği mesajda, tüm çabalarının, hayallerinin ve çalışmalarının çocuklar için olduğunu belirtti. Müdür Hasan Başyiğit, mesajında, “Biz, irfan ordusunun neferleri olarak eğitim ışığını tüm ülkeye yaymak için görev yapıyoruz. Hem akademik hem de ahlaki açıdan çocuklarımızın gelişmesi için uğraştığımız bir dönem daha sona erdi. Başarılı bir dönem geçirmemizi sağlayan tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Müdür Başyiğit, çocuklara seslenerek, “Çocuklar, tüm çabalarımız, hayallerimiz ve çalışmalarımız sizin içindir. Sizler, hayatımıza anlam katan önemli birer bireysiniz. Karnede yer alan değerlendirmeler, başarı veya başarısızlık göstergesi değildir; sadece güçlü ve zayıf yönlerinizi belirleme aracıdır. Önemli olan, akademik olarak gelişirken aynı zamanda milli ve manevi değerlerle şekillenmeniz ve hayat hedeflerinize odaklanmanızdır. Tatil sürecinde kendinize ve ailenize zaman ayırmanızı, sosyal ve kültürel aktivitelere katılmanızı ve kişisel gelişiminizi destekleyen şekilde vakit geçirmenizi tavsiye ediyorum. Tatil sonrasında tekrar görüşmek dileğiyle, iyi tatiller” diye konuştu.

Diyarbakır’da öğrenciler için uzay bilimlerine dair bir seminer gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da öğrenciler için uzay bilimlerine dair bir seminer gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.