h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Giresun’un yüksek bölgelerinde kar yağışının ardından beyaz bir örtüyle kaplanan Kulakkaya Yaylası’nda Yavuzkemal Belediyesi ekipleri tarafından yapılan karla mücadele çalışmaları dron ile görüntülendi. Bölgedeki turizm alanlarından biri olan Kulakkaya Yaylası’nda yolun 24 saat boyunca ulaşıma açık kalması için ekipler, yaklaşık 1 metre yüksekliğe ulaşan karla mücadele ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen kar yağışıyla birlikte Giresun’un Kümbet, Kulakkaya ve Bektaş gibi yaylaları beyaz bir görünüme büründü. Özellikle turistlerin ilgisini çeken Kümbet ve Kulakkaya yaylaları yolunun açık kalabilmesi için belediye ekipleri yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu çalışmalar sırasında çekilen dron görüntülerinde, karla kaplı çam ağaçları ve belediye ekiplerinin 1 metreye ulaşan karla mücadelesi görülebiliyor.

Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal, Kulakkaya Yaylası’nın yaz aylarında olduğu gibi kışın da yoğun ilgi gördüğünü belirterek, hiç kimsenin ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Gaziosmanpaşa’da İnşaat Temelinde Toprak Kayması Yaşandı, İki Bina Boşaltıldı

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa’da İnşaat Temelinde Toprak Kayması Yaşandı, İki Bina Boşaltıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.