h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Gölcük Tabiat Parkı’nda Kartpostallık Manzaralar Ortaya Çıktı

Bolu’nun en güzel doğal güzelliklerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı, son kar yağışıyla harika manzaralarıyla adeta kartpostallık görüntüler sunuyor. Ziyaretçiler, göl çevresinde yapacakları yürüyüşlerle doğayla iç içe vakit geçiriyor.

Türkiye’nin her mevsim binlerce turisti ağırlayan Gölcük Tabiat Parkı, kışın da büyüleyici güzelliğini yaşamaktadır. Bolu’da geçen gece etkili olan kar yağışı sonucunda Gölcük Tabiat Parkı beyaz bir örtüyle kaplandı. Bu muhteşem doğal güzellikler arasında yer alan Gölcük, gerçekten kartpostala değer görüntüler sunuyor. Aileler, göl çevresinde yaptıkları yürüyüşlerle doğayla iç içe zaman geçiriyorlar. Gölcük’ün sembolü olan misafir evinin önünde bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Bazı ziyaretçiler ise piknik alanlarında mangal yakarak hafta sonunu değerlendirdi. Gölcük’ün kış güzelliği havadan da görüntülendi.

Çaycuma ilçesinden Gölcük Tabiat Parkı’na gelen Şakir Calap, “Gölcük çok güzel, daha önce de buraya gelmiştik. Karlı halini de görmek istedik ve gerçekten çok beğendik” dedi.

Kar Yağışı Yozgat’a Vurdu başlığını kullanabilirsiniz.

Sıradaki haber:

Kar Yağışı Yozgat’a Vurdu başlığını kullanabilirsiniz.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.