h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Kars’ta Yoğun Kar Yağışı Sonrası Tilki Avı Görüntülendi

Kars kentinde meydana gelen yoğun kar yağışı ve soğuk hava, yaban hayatını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yiyecek bulmakta güçlük çeken kızıl tilkiler, Kars-Çıldır karayolu yakınlarında avlanırken görüntülendi. Tilki, avını yakalamak için dakikalarca sessizce bekleyerek, avı yakalama şansını kolluyor.

Tilkiler, halk arasında “kurnaz” ve “uyanık” olarak bilinen hayvanlar olarak nam salmış durumda. Bu zorlu doğa koşullarında yiyecek bulabilmek için tüm yeteneklerini sergileyen tilkiler, kar altında hareket eden avını sessizce yakalamak adına kıpırdamadan bekliyorlar. Avları menzile girdiğinde ise zıplayarak kara gömülerek avlarını yakalamayı başarıyorlar.

Kars’ta tilkilerin av becerileri ve avlarını yakalamak için atlayıp zıplayarak kara gömülmeleri, kameralar tarafından kaydedildi. Tilkilerin, karınlarını doyurabilmek adına avlarını yakalamaları an be an görüntülendi.

Kastamonu’da Yaban Geyiğini Takip Eden Kurt Sürüsü Olayı Kaynağından İptal Edildi

Sıradaki haber:

Kastamonu’da Yaban Geyiğini Takip Eden Kurt Sürüsü Olayı Kaynağından İptal Edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.