h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi, gerçekleştirdikleri basın toplantısında İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını meşrulaştırmaya çalışmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Hakan Fidan, güvenlik gerekçesiyle İsrail’in saldırılarını meşrulaştırmasının kabul edilemez olduğunu söyledi ve bu durumun asıl güvenlik tehdidinin Filistin ve bölge ülkeleri olduğunu vurguladı. Bakanlar, basın toplantısında İsrail’in saldırgan politikalarını eleştirerek, uluslararası toplumun bu konuda daha fazla sorumluluk alması gerektiğini de dile getirdi. Bu açıklamalar, İsrail-Filistin çatışması ve bölgedeki gerilimin yüksek olduğu bir dönemde yapıldı.

Özgün Başlık: Dışişleri Bakanı Fidan: İsrail’in Filistin’e Yönelik Saldırıları Kabul Edilemez ve Meşrulaştırılamaz

Haber Özeti: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile gerçekleştirdiği basın toplantısında İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını güvenlik gerekçesiyle meşrulaştırmaya çalışmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Fidan, İsrail’in saldırılarını meşrulaştırma çabalarının gerçek güvenlik tehdidinin Filistin ve bölge ülkeleri olduğunu gösterdiğini ifade etti. Bu açıklamalar, uluslararası toplumun dikkatini çeken ve İsrail-Filistin çatışmasındaki gerilimi yansıtan önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum “Ben Beyoğlu’nun Murat’ı olarak sokak sokak çalışıp tüm kardeşlerimi kucaklayacağım”

Sıradaki haber:

İBB Başkan Adayı Murat Kurum “Ben Beyoğlu’nun Murat’ı olarak sokak sokak çalışıp tüm kardeşlerimi kucaklayacağım”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.