h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • CHP Lideri Özel: “Demokratik Eşitlik ve Milliyetçilik ayrı bir parti olarak görülmelidir”

CHP Lideri Özel: “Demokratik Eşitlik ve Milliyetçilik ayrı bir parti olarak görülmelidir”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ'da yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın milletin derdiyle ilgilenmediğini ve zam sorununu görmezden geldiğini belirtti. Özel, CHP'nin görünmeyen anlaşmaları olmadığını vurgulayarak, hükümetin ekonomik krize çözüm bulması gerektiğini söyledi. Özel ayrıca Elazığ Belediyesi için mücadele ederek tarih yazacaklarını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Elazığ’a gelerek partililer tarafından karşılandı. Burada yaptığı açıklamada Özel, Türkiye’nin ekonomik kriz içinde olduğunu ve hükümetin emekçileri ve emeklileri büyük bir sıkıntıya soktuğunu belirtti. Özel, Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek sürekli polemik yapma ve kavga çıkarma isteğinden vazgeçmesini istedi.

Özel, CHP’nin her anlaşma ve ilişkisinin gözler önünde olduğunu ve milletin bilmediği bir şeyin olmadığını vurguladı. ECHP Genel Başkanı, Erdoğan’ın milletin derdi olarak “DEM”i tutturduğunu ancak asıl sorunun zam olduğunu dile getirdi. Özel, 10 bin lira olan emekli maaşının kimseye yetmediğini ve önce zam yapılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, CHP’nin Elazığ Belediyesi’ni kazanmak için çalıştıklarını ve Nisan ayında başarılı bir sonuç elde etmek istediklerini bildirdi. Özel, Elazığ halkını, partinin önceki dönem il başkanına sahip çıkmaya ve belediyeyi birlikte yönetmeye çağırdı.

Bilgin, şehirin geleceğini şekillendirmek için günü kurtarmaktan daha çok çabalıyor

Sıradaki haber:

Bilgin, şehirin geleceğini şekillendirmek için günü kurtarmaktan daha çok çabalıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.