h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • İYİ Parti’den AK Parti’ye olan geçişler artarak devam ediyor

İYİ Parti’den AK Parti’ye olan geçişler artarak devam ediyor

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Han ilçesinde Cumhur İttifakı paydaşlarıyla buluştu. İYİ Parti Han İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Fevzi Akpınar ve Hakan Orhan Ak, AK Parti'ye katıldı. Hatipoğlu, Han Belediyesi başkan adayının yakın bir tarihte açıklanacağını belirtti. Akpınar, İYİ Parti'den ayrılma sebebini Nebi Hatipoğlu'na güvendiği için olduğunu söyledi ve İYİ Parti'ye teşekkür etti.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Han ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette İYİ Parti üyeleri Fevzi Akpınar ve Hakan Orhan Ak’ı AK Parti’ye katılmasının ardından rozet takarak partisine resmen kabul etti. Hatipoğlu, Han Belediyesi’nin başkan adayının yakın bir tarihte açıklanacağı bilgisini verdi.

Han ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretinde, vatandaşlarla bir araya gelen Hatipoğlu, çözüm bekleyen sorunlar hakkında bilgi aldı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ayrıca, Fevzi Akpınar ve Hakan Orhan Ak’ın İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılmaları, Hatipoğlu tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. İl Başkanı Süleyman Reyhan, Akpınar ve Ak’ın AK Parti rozetlerini takarak, onları partilerine resmi olarak kabul etti.

Fevzi Akpınar, İYİ Parti’den AK Parti’ye geçişinin sebebini, Nebi Hatipoğlu’na olan güveni ve Eskişehir’e daha iyi hizmet vereceğine inancıyla açıkladı. Akpınar, İYİ Parti üyelerine saygılarını sunarken, haklarını helal ettiğini ve başarılar dilediğini ifade etti.

Nebi Hatipoğlu, Han ilçesi için birçok projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtirken, başkan adayının ise yakın bir zamanda açıklanacağını duyurdu. Bu gelişmelerle birlikte AK Parti’nin Han ilçesindeki popülaritesi ve seçimlere olan ilgisi giderek artmaktadır.

İBB Başkan Adayı Kurum’dan yaşlılara müjde: “İstanbul’un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız”

Sıradaki haber:

İBB Başkan Adayı Kurum’dan yaşlılara müjde: “İstanbul’un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.