h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Ziraat Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor ve 24Erzincanspor Berabere Kaldı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Adana Demirspor ve 24Erzincanspor Berabere Kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Y. Adana Demirspor, 24Erzincanspor'a seri penaltı atışlarıyla 7-6 mağlup olarak kupadan elendi. Maçta Y. Adana Demirspor'un gollerini Michut ve Emre Akbaba kaydederken, 24Erzincanspor'un golleri ise Ziya Alkurt ve Özkan'dan geldi. İki takım arasındaki mücadele normal süre ve uzatmaları 2-2 sonuçlanmıştı.

Vakit.com.tr olarak Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda yaşanan maçtan özetleri aktaracağım. Y. Adana Demirspor, normal süresi ve uzatma bölümleri 2-2 sona eren maçta seri penaltı atışları sonucunda 24Erzincanspor’a 7-6 mağlup olarak kupadan elendi.

Maç esnasında yaşanan önemli dakikaları şu şekilde özetleyebiliriz:
– 41. dakikada Abdulsamet’in uzun bir pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topu kontrol eden Nani’nin sert şutu auta çıktı.
– 48. dakikada Yusuf Erdoğan’ın sol kanattan yaptığı ortada Nani’nin vuruşu üstten dışarı gitti.
– 49. dakikada İsmail’in sağ kanattan yaptığı ortada Nani’nin kafa vuruşu hedefi bulamadı.
– 65. dakikada Ziya Alkurt’un ceza sahası sol tarafından yaptığı vuruş filelerle buluştu ve skor 0-1 oldu.
– 77. dakikada Kamil’in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Özkan’ın kafa vuruşu gol oldu ve skor 0-2’ye geldi.
– 89. dakikada Michut’un ceza sahasına girerek yaptığı sert vuruş ağlarla buluştu ve skor 1-2 oldu.
– 90+2. dakikada Yusuf Erdoğan’ın sol kanattan yaptığı ortada Michut’un çevirdiği topa Emre Akbaba’nın vuruşu gol oldu ve skor 2-2 oldu.
112. dakikada Gravillon’un ceza sahası önünden yaptığı şut direğe çarpıp kornere çıktı.

Maçın hakemleri Feridun Daldaş, Egemen Savran ve Mumcu Taştan’dı. Y. Adana Demirspor’un kadrosu Vedat, İsmail, Manev, Abdulsamet, Abdurrahim Dursun, Tayfun, Dorukhan, Yusuf Erdoğan, İzzet, Zeneli ve Nani’den oluşuyordu. Yedek kulübesinde ise Mustafa Kapı, Burhab Ersoy, Florent Shehu, Pape Cisse gibi oyuncular bulunuyordu. Teknik direktör ise Serkan Damla’ydı. Öte yandan 24Erzincanspor’un kadrosu Erdi, Enes, Gökhan, Gençer, İlker, Özkan, Çınar, Hasan, Ali, Oğuzhan ve Kubilay Türk’ten oluşuyordu. Teknik direktör Bülent Akan’ın yönetimindeki takımın yedekleri ise Enes Eren, Yusuf Onur Arıkan, Yunus Tarhan ve Eray Uysal idi.

Maçta atılan goller ise Michut (89. dakika) ve Emre Akbaba (90+2. dakika) tarafından Y. Adana Demirspor adına, Ziya Alkurt (65. dakika) ve Özkan (77. dakika) tarafından 24Erzincanspor adına kaydedildi.

Penaltı atışlarında Y. Adana Demirspor’dan Emre Akbaba, Nani, Akintola, Gravillon, Yusuf Erdoğan ve Michut gol atarken, Manev ise kaçıran isim oldu. 24Erzincanspor’dan ise Kamil İçer, Ziya Alkurt, Muhammed Enes Yılmaz, Bahadır Taşdelen, Gökhan Payal, Furkan Işıkdemir ve Özkan Yiğiter gol atan isimler oldu.

Maçta sarı kart gören oyuncular ise Abdurrahim Dursun, Yusuf Erdoğan, Abdulsamet ve Gravillon (Y. Adana Demirspor) ile Şamil Başaran, Erdi Yokuşlu ve Muhammed Enes Yılmaz (24Erzincanspor) oldu.

Çukurova Basketbol Harika Bir Maçla Evinden Galibiyetle Ayrıldı

Sıradaki haber:

Çukurova Basketbol Harika Bir Maçla Evinden Galibiyetle Ayrıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.