h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Yalçın Koşukavak, “Maçta taktiksel olarak doyurucu bir performans sergilendi ve keyif aldım” diyor.

Yalçın Koşukavak, “Maçta taktiksel olarak doyurucu bir performans sergilendi ve keyif aldım” diyor.

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Türkiye Kupası'ndaki Başakşehir maçı sonrasında yaptığı açıklamada, maçın taktik açıdan doyurucu olduğunu ve keyif aldığını söyledi. Koşukavak, Türkiye Kupası maçlarının alt liglerdeki takımlar için önemli bir deneyim olduğunu vurgulayarak, genç oyuncuların nasıl oynayacaklarını görmek adına bu maçların faydalı olduğunu belirtti. Boluspor'un ekonomik sıkıntılarının olduğunu ifade eden Koşukavak, başkanın bu konuda çalıştığını ve borçları temizlediklerini söyledi. Gelecek sezon takımın güçlü bir oyun sergilemek için genç oyuncularla çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde İsrailli futbolcuların yaptığı paylaşımlarla ilgili olarak düşüncelerini dile getiren Koşukavak, bu tarz eylemleri doğru bulmadığını ve hoşlanmadığını belirtti.

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, alt lig takımları için bu organizasyonun kendilerini test etme fırsatı sunduğunu belirtti. Koşukavak, maçın taktik açıdan doyurucu olduğunu ve oyundan keyif aldığını söyledi.

Başlık: Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak: “Türkiye Kupası maçı taktik açıdan doyurucuydu ve oyundan keyif aldım”

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Boluspor, Başakşehir’e 1-0 mağlup olarak elendi. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Türkiye Kupası’nın önemli bir organizasyon olduğunu ve alt lig takımlarının kendilerini test etmesi için ideal bir ortam sunduğunu ifade etti. Koşukavak, 4 ay önce göreve geldiğinde takımın durumuyla çıktığı yoldan bahsederek, genç oyuncularla bir oyun modeli oluşturmaya çalıştıklarını ve her geçen gün daha iyi olacaklarını dile getirdi. Başakşehir’i tebrik eden Koşukavak, taktik açıdan doyurucu bir maç olduğunu ve oyundan keyif aldığını belirtti.

Boluspor’un hedefleriyle ilgili sorulan bir soruya ise Koşukavak, kulübün ekonomik sıkıntıları olduğunu ancak başkanın bu konuyla ilgilendiğini ve borçların temizlendiğini söyledi. Süper Lig’e çıkma hedeflerinin olduğunu vurgulayan Koşukavak, şu anda 23 puanla lige devam ettiklerini ve play-off hattına yakın olduklarını dile getirdi. Koşukavak, gelecek sezon için genç oyuncularla güçlü bir takım oluşturma hedeflerinin olduğunu da ekledi.

Geçtiğimiz günlerde İsrailli futbolcular Sagiv Jehezkel ve Eden Karzev’in yaptıkları paylaşımlarla ilgili düşüncesinin sorulmasına ise Koşukavak, oyuncuların kimliklerine saygı duyulması gerektiğini belirtti. Ancak bazı hassas konularda dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Koşukavak, Türk oyuncuların İsrail’de aynı şekilde tepki alacaklarını düşündüğünü ifade etti. Koşukavak, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir parçası olarak hassas davranmanın önemine değindi ve canlı yayında kullanılmanın rahatsız edici olduğunu belirtti.

Büyükşehir Atletinden Türkiye Şampiyonasında muhteşem başarı

Sıradaki haber:

Büyükşehir Atletinden Türkiye Şampiyonasında muhteşem başarı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.