h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Volkan Demirel, maçın 74. dakikasında hakemin tacı yerinden atması gerektiğini savunuyor

Volkan Demirel, maçın 74. dakikasında hakemin tacı yerinden atması gerektiğini savunuyor

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kasımpaşa maçında hakemin taç atışını yerinden kullanmadığına dikkat çekti. Karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Demirel, maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını ancak ikinci yarıda Kasımpaşa'nın daha iyi olduğunu söyledi. Özellikle 74. dakikada hakemin tacı yerinden atması gerektiğini düşündüğünü belirten Demirel, bu durumun takımın demoralize olmasına neden olduğunu ifade etti. Hatayspor, maçı 3-0 kaybetti.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kasımpaşa maçında atılan ilk golde hakemin taç atışını yerinden kullandırmadığına dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Hatayspor, konuk olduğu Kasımpaşa’ya 3-0 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kasımpaşa’yı tebrik ederek, “3-0 mağlup olduk. İlk yarıda iyi bir Hatayspor vardı. Ancak ikinci yarıda Kasımpaşa daha etkili oldu. Normalde bu durumun tam tersi olması gerekiyor. Biz daha fazla rotasyon yapan bir takımız ve düşüncelerimizi sahaya yansıtmak bazen zor olabiliyor. Hakemin 74. dakikada taç atışını yerinden kullanmaması gerektiğini düşünüyorum. Maç başlarken orta saha noktasından başlamalı, yaydan başlatmak uygun değildir. Arada 10-15 metre fark vardı. 2-3 oyuncumuz hakem kararına tepki gösterdi. Bu durum elbette Kasımpaşa’nın galibiyetine mazeret olarak sunulmamalı, ancak moral bozmaya neden olabiliyoruz. Sonuçta 3-0 mağlup olduk. Bunu Kasımpaşa’yı tebrik ederek ifade etmek istiyorum” dedi.

Efeler, 09 SKF’da zafere odaklandı: 3 puan hedefiyle yola çıktı

Sıradaki haber:

Efeler, 09 SKF’da zafere odaklandı: 3 puan hedefiyle yola çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.