h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Vitor Pereira: “Güçlü bir takıma karşı hak ettiğimiz bir zafer kazandık”

Vitor Pereira: “Güçlü bir takıma karşı hak ettiğimiz bir zafer kazandık”

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Beşiktaş maçında takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti. 4-0'lık galibiyetin hak ettikleri bir sonuç olduğunu ifade eden Vieira, oyuncularını tebrik etti ve transfer çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Aynı zamanda Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'a karşı galip gelmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Transferlerle takımın güçlendirilmeye devam edeceğini belirten Vieira, diğer oyuncularını da tebrik etti.

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Beşiktaş galibiyetinin ardından, takımının çalıştıkları plana sadık kaldığı için oyuncularını tebrik etti. Vieira, “İyi bir takıma karşı hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

Pendikspor, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş’ı sahasında konuk etti ve 4-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, “Bugün iyi bir takıma karşı hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularım iyi çalıştılar. Bu galibiyet bizim için önemliydi. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Takıma katılan Umut Nayir’in performansından memnun olduğunu belirten Vieira, “Umut bugün bize çok yardımcı oldu. Daha önce de söylemiştim, doğru noktalara doğru transfeler yapmamız gerekiyordu. Takımı 4-5 bölgeden takviyelerle güçlendirmemiz gerekiyordu. Thiam ile birlikte iki oyuncuyu kadromuza kattık. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Sahada üstün bir performans sergileyen ve sezona başından itibaren takıma katkı sağlayan diğer oyuncularımı da tebrik ediyorum” sözlerini aktardı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’a karşı kazandıkları zaferle gurur duyduğunu ifade eden Vieira, “Bugün gerçekleştirdiğimiz galibiyet için bir planımız vardı. Bu zaferin kazanılmasında önemli bir rol oynayan kişi Fernando Santos olması da ayrıca değerlidir. Kendisi Avrupa’da kupa kazanma başarısı göstermiş bir isim. Beşiktaş’ta da başarılı olacağına inanıyorum” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Fernando Santos: “Tüm sorumluluk bana ait”

Sıradaki haber:

Fernando Santos: “Tüm sorumluluk bana ait”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.