h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yeni sezon için tamam!

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yeni sezon için tamam!

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor. Tecrübeli teknik kadro eşliğinde çalışmalarını sürdüren ekip, karlı zeminde son antrenmanını gerçekleştirdi. Ligin ilk maçında Ağrı deplasmanında Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor kulübüyle karşılaşacaklar.

Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, yeni sezona hazırlanırken başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon hedefledikleri 2. Lig’e play-in turunda veda eden takım, bu sezon şampiyonluk söylemiyle sahaya çıkacak. Kırmızı-siyahlılar, Kadınlar 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek ve kadroda tecrübeli isimler Ferhat Demir ve Ramazan Bildirici bulunuyor. Çalışmalara 2 aydan beri devam eden Vanlı futbolcular, karlı zeminde son antrenmanlarını gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maçla idmanı tamamlayan ekip, heyecanla yeni sezona hazırlandıklarını gösteriyor. Van Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk maçında Ağrı deplasmanında Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor kulübüyle karşılaşacak. Yeni sezonda hem taraftarların hem de spor otoritelerinin ilgisini çeken takım, başarılı performansıyla büyük beklentilere yol açıyor.

Yüksekova’da sporcular tarafından can bulan dağlar, huzurun adresi oldu

Sıradaki haber:

Yüksekova’da sporcular tarafından can bulan dağlar, huzurun adresi oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.