h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • UEFA Temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu’nu Ziyaret Etti

UEFA Temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu’nu Ziyaret Etti

UEFA yetkilileri, Grassroots futbolunun gelişimi için Türkiye Futbol Federasyonu'na ziyaret gerçekleştirdi. Toplantılarda antrenör eğitimi, kulüp gelişimi, okullarda futbol gibi konular ele alındı. Ayrıca mevcut iş birlikleri ve yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. TFF'nin diğer profesyonelleriyle de iş birliği yapma ve pazarlama/dijital alanlarında destek sağlama imkanları değerlendirildi. UEFA yetkilileri ayrıca Türkiye Futbol Federasyonundan önemli yöneticilerle de görüştü. Ziyaretin ardından TFF, UEFA heyetine milli takım formaları hediye etti.

UEFA yetkililerinden oluşan bir heyet, Türkiye Futbol Federasyonu’na 16-17-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği ziyaret ile Grassroots alanında gelişimi sağlamaya yönelik çalışmalar yapmayı hedefliyor. Ziyaret kapsamında yapılan öz değerlendirme toplantılarında Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileriyle bir araya gelindi.

Toplantılarda, Türkiye Futbol Federasyonu’nu temsilen Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ve Grassroots Müdürü Nur Mustafa Gülen’in yanı sıra UEFA yetkilileri UEFA Grassroots Mentörü Helen Croft, UEFA Grassroots Komite Üyesi Kenneth Rasmussen ve UEFA Antrenör Eğitimcisi Les Howie yer aldı. Görüşmelerde antrenör eğitimi, kulüp gelişimi, okullarda futbol, esnek ve farklı oyun formatları, futsal ve insan kaynağı konuları ele alındı. Ayrıca iş birlikleri ve yeni çalışmalar için fırsatlar değerlendirildi.

Bu süreçte, TFF’nin diğer profesyonelleriyle birlikte pazarlama ve dijital alanlarda sağlanabilecek destekler de gözden geçirildi. UEFA yetkilileri, Hukuk, Kadın Futbolu ve Sürdürülebilirlikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Müderrisgil ile de bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Taner Senseven ve Mustafa Aztopal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretin ardından konuklara A Milli Takım forması hediye edildi.

Adana Demirspor – MKE Ankaragücü maçının biletlerinin satışı başlıyor!

Sıradaki haber:

Adana Demirspor – MKE Ankaragücü maçının biletlerinin satışı başlıyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.