h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Tuzlaspor, Altay’ı 2-0 mağlup ederek Trendyol 1. Lig’de galibiyet elde etti!

Tuzlaspor, Altay’ı 2-0 mağlup ederek Trendyol 1. Lig’de galibiyet elde etti!

Tuzlaspor, Altay'ı 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın 44. dakikasında Togui'nin golüyle öne geçen Tuzlaspor, 87. dakikada Mamba'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Altay ise maçtan puansız ayrıldı.

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında oynanan maçta Tuzlaspor, sahasında Altay’ı 2-0 mağlup etti.

Maçta yaşanan önemli anlara göz atalım. 19. dakikada Ahmethan Köse, rakibiyle girdiği ikili mücadeleyi kazanarak topu ceza sahası içine kadar sürdü. Ahmethan’ın sol çaprazdan yaptığı şutunda kaleci Ozan Evrim topu kontrol etti.

23. dakikada Samet’in sağ taraftan yaptığı ortada Ahmethan iyi yükselerek kafa vuruşu yaptı ancak top dışarıya çıktı.

Karanlıkta oynanan ilk yarıda skor değişmedi ancak 44. dakikada Umar’ın derin pasında savunmanın arkasına sızan Togui, ceza sahasının sağ çaprazından mükemmel bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Tuzlaspor 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda da etkili olan Tuzlaspor, 65. dakikada Eren’in sol taraftan pasında penaltı noktasında topla buluşan Deniz Kadah’ın vuruşunda top savunmanın da müdahalesiyle kornere çıktı.

Maçın son dakikalarında da gol sesleri kesilmedi. 87. dakikada Hikmet’in sağ taraftan yaptığı ara pasında penaltı noktasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mamba, yaptığı şutla topu direğe çarptırdı. Ancak dönen topa hareketlenen Mamba, ikinci bir şut daha çekerek takımına 2-0’lık galibiyeti getirdi.

Bu sonuçla Tuzlaspor üç puanı hanesine yazdırırken, Altay ise mağlubiyetle ayrıldı. Hakemler Deniz Aytepe, Mehmet Şengül ve Mehmet Dura yönetimindeki maçta sarı kartlar dağıtıldı. Tuzlaspor’da Ba ve Umar, Altay’da ise İbrahim Öztürk, Onur Efe ve Deniz Kadah sarı kart gören isimler oldu.

Tuzlaspor’un teknik direktörü Bekir İrtegün, takımının galibiyetini değerlendirirken, Altay’ın teknik direktörü Yusuf Şimşek ise mağlubiyet sonrası takımına moral verdi. Bu mücadeleyle Tuzlaspor ligdeki konumunu güçlendirirken, Altay ise önemli bir şansı kaçırdı.

Trendyol Süper Lig: Sivasspor ile Gaziantep FK berabere kaldı! Maç sonucu: 2-2

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig: Sivasspor ile Gaziantep FK berabere kaldı! Maç sonucu: 2-2

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.