h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Türkiye Bisiklet Kupası’nın İlk Etap Puanlı Yol Yarışı Alanya’da Son Buldu

Türkiye Bisiklet Kupası’nın İlk Etap Puanlı Yol Yarışı Alanya’da Son Buldu

Alanya'da düzenlenen Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı, 200'e yakın sporcunun katılımıyla sona erdi. Yarışmanın ilk gününde sporcular, Tosmur Kavşağı'ndan başlayarak Mahmutlar, Demirtaş ve Gazipaşa güzergahını kullanarak 73 kilometrelik bir parkurda yarıştılar. İkinci gün ise kriteryum yarışları düzenlendi. Dereceye giren sporcular, madalyalarını Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ve federasyon yetkililerinden aldılar.

Alanya’da düzenlenen Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı, yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarış, büyük erkek, büyük kadın, genç erkek ve genç kadın kategorilerinde yapıldı. İlk gün Milli Egemenlik Stadı önünden başlayan yarışta sporcular, Tosmur Kavşağı’ndan başlayarak D-400 Karayolu üzerinden Mahmutlar, Demirtaş ve Gazipaşa (yeni yol) güzergâhını takip ederek toplamda 73 kilometre bisiklet sürdü.

Kriteryum yarışları ise bugün sabah saatlerinde Öğretmen Evi önünden başladı ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü önü ve Meteoroloji önünden geçerek devam etti. Büyük erkeklerde birinci olan sporcu Mustafa Ayyorkun, ikincilik Tahir Buğra Yiğit’e, üçüncülük ise Samet Bulut’a ait oldu. Genç erkeklerde birincilik Emre Kaplan’ın, ikincilik Hakan Ramazan Sayan’ın ve üçüncülük ise Mehmet Emin Çiçek’in oldu.

Büyük kadınlarda birinci olan sporcu Azize Bekar, ikincilik Semanur Kiriş’e, üçüncülük ise Esra Nur Gökçek’e ait oldu. Genç kadınlarda ise birinci Hatice Buse Ertekin, ikincilik Keziban Öztürk’e ve üçüncülük Esma Duman’a ait oldu. Dereceye giren sporculara madalyaları, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ve federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi.

Denizlispor, Karaman deplasmanından puansız dönüyor

Sıradaki haber:

Denizlispor, Karaman deplasmanından puansız dönüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.