h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • TÜRFAD’da Ahmet Polat Yönetimine Yeni Dönem Başlıyor

TÜRFAD’da Ahmet Polat Yönetimine Yeni Dönem Başlıyor

Türkiye Futbol Adamları Derneği Elazığ Şubesi'nin yeni başkanı eski futbol hakemi Ahmet Polat oldu. Seçimlere tek liste ile gidilen kongrede Polat, Celalettin Lütfi Bektaş'ın yerine geçti. Ahmet Polat'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda Vedat Gür, Arif Seval, Celalettin Lütfi Bektaş ve Serkan Gürtürk yer aldı.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanlığı görevine eski futbol hakemi Ahmet Polat seçildi. İstanbul’da merkezi bulunan TÜRFAD, Elazığ’da 3 yıldır faaliyet göstermektedir. Şube başkanı Celalettin Lütfi Bektaş’ın özel işleri sebebiyle seçimlere katılamadığı için tek liste ile yapılan seçimlerde Polat, yeni başkan olarak seçildi. 3. Olağan Kongre, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği toplantı salonunda gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Polat’ın yönetim kurulu listesi şu şekildedir: Başkan Ahmet Polat, üyeler Vedat Gür, Arif Seval, Celalettin Lütfi Bektaş ve Serkan Gürtürk. Yedek üyeler Ali Rıza Tan, Serdar Alpan, Fatih Yalçınkaya, Gökhan Ardıç ve Fatih Koparır. Denetleme kurulu asil başkan Savaş Orhan, üyeler Zülfü Kaya ve Muhammed Öztürk, yedekler ise Serdar Atmaca, Cengiz Özdemir ve Şefik Dinç olarak belirlendi.

Körfez Gençlerbirliği, voleybolda altyapı çalışmalarına hız verdi!

Sıradaki haber:

Körfez Gençlerbirliği, voleybolda altyapı çalışmalarına hız verdi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.