h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol Süper Lig: Alanyaspor, Çaykur Rizespor’u 2-1 yendi ve galibiyet sürekliliğini sürdürdü (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig: Alanyaspor, Çaykur Rizespor’u 2-1 yendi ve galibiyet sürekliliğini sürdürdü (Maç sonucu)

Corendon Alanyaspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek Süper Lig'in 21. haftasında galip geldi. Efecan Karaca ve Sisto'nun attığı gollerle Alanyaspor, mücadeleyi kazanan taraf oldu. Varesanovic ise Rizespor'un tek golünü kaydetti. Maçta hem Alanyaspor hem de Rizespor'dan bazı oyuncular sarı kart gördü.

Corendon Alanyaspor, Süper Lig’in 21. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup etti.

Maça dair dakikalar ise şu şekilde gelişti:
– 51. dakikada sol kanattan yapılan atakta Hojer, ceza sahasına girerek pasını aktardı. Verasanovic’in vuruşu ağlarla buluştu ve Çaykur Rizespor öne geçti. Skor: 0-1
– 69. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Efecan Karaca, ceza sahası içinde sert bir sol ayak vuruşu yaptı ancak top direkten döndü.
– 70. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Leroy Fer, kafayla vurdu ve kaleci Gökhan kurtardı. Devam eden pozisyonda ise Efecan boşta kalan topu yakın mesafeden ağlarla buluşturdu. Yaklaşık 10 dakikalık VAR incelemesinin ardından gol geçerli sayıldı. Skor: 1-1
– 81. dakikada Shelvey’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta boşta kalan topa Mocsi’nin ceza sahası içinden vuruşu dışarı çıktı.
– 90. dakikada sol kanattan gelişen atakta Sisto, ceza sahası dışından uzak direğe sert bir vuruş yaparak golü kaydetti. Skor: 2-1

Maçın hakemleri Ali Şansalan, Serkan Ok ve Bilal Gölen olarak belirlendi.

Alanyaspor’un ilk 11’i ise şu şekildeydi: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Miguel Lima, Fidan Aliti, Jure Balkovec, Leroy Fer, Joao Novais (Fatih Aksoy dk. 90+9), Oğuz Aydın, Efecan Karaca (Furkan Bayır dk. 90+6), Yusuf Özdemir (Sisto dk. 64), Cordova (Janvier dk. 64). Yedek oyuncular arasında ise Yusuf Karagöz, Emirhan Çavuş, Eren Altıntaş, Carlos Eduardo, Muhammet Ali Apaydın ve Yunus Bahadır yer aldı. Teknik direktör Fatih Tekke önderliğinde takım sahadaydı.

Çaykur Rizespor’un ise ilk 11’i şu şekildeydi: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Attila Mosci, Emirhan Topçu, Hojer, Mithat Pala (Faye dk. 90+3), Shelvey, Benhur Keser (Gustavo dk. 68), Varesanovic (Oscar dk. 85), Altın Zeqiri (Minchev dk. 90+3) ve Julian Gaich. Yedek oyuncular arasında ise Tarık Çetin, Zafer Görgen, Halil İbrahim Pehliban, Anıl Yaşar, Oumar Diouf, Eray Korkmaz ve Yankov Minchev yer aldı. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde takım sahada yer aldı.

Maçın gollerini Alanyaspor adına Efecan Karaca (dk. 70) ve Sisto (dk. 90) kaydetti, Rizespor’un golü ise Varesanovic (dk. 51)’ten geldi. Alanyaspor’dan Novais, Aliti, Fer ve Balkovec sarı kart gören oyuncular oldu.

Türk Telekom Stadı’nda oynanan müsabakanın sonucunda Corendon Alanyaspor, Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Boluspor, Bandırmaspor’u 2-1 yenerek Trendyol 1. Lig’de önemli bir galibiyet elde etti

Sıradaki haber:

Boluspor, Bandırmaspor’u 2-1 yenerek Trendyol 1. Lig’de önemli bir galibiyet elde etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.