h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trendyol 1. Lig: Sakaryaspor, Göztepe’ye 1-2 mağlup oldu

Trendyol 1. Lig: Sakaryaspor, Göztepe’ye 1-2 mağlup oldu

Sakaryaspor, Göztepe'ye karşı 1-2 yenildi. Göztepe'nin gollerini David Tijanic ve Ahmed Ildız attı. Sakaryaspor'un tek golünü ise Kabongo Kasongo kaydetti. Kubilay Kanatsızkuş ise sarı kart gördü. Maçta başka gol olmadı. Sakaryaspor, evindeki maçta Göztepe'yi mağlup olarak üç puanı kaçırdı.

Göztepe, Sakaryaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ilk dakikalarında Ogün Bayrak’ın ceza sahasına yaptığı ortada Tijanic’in pasında Tijanic topu ağlarla buluşturarak Göztepe’yi 1-0 öne geçirdi.

27. dakikada Badara Traore’nin kaleci Cihan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çektiği şutta Cihan gole izin vermedi.

35. dakikada Tarkan Serbest’in köşe atışında ceza sahası içinde kafa vuruşunu yapan Tarkan’ın şutu kale üstünden auta çıktı.

41. dakikada Ogün Bayrak’ın sağ kanattan yaptığı ortada Kubilay Kanatsızkuş kafa vuruşunu yaptı ancak top kaleci Cihan Topaloğlu’nda kaldı.

48. dakikada Del Valle’nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Burak Süleyman’ın vuruşunda ise kaleci Lis topu kontrol etti.

49. dakikada ise sağ kanattan ceza sahasına giren ve kaleci Cihan ile karşı karşıya kalan Traore’nin şutunda Cihan meşin yuvarlağı çeldi.

78. dakikada Sakaryaspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Ahmed Ildız topu filelerle buluşturarak Göztepe’nin skorunu 2-0 yaptı.

90+4. dakikada ise kaleci Lis’in hatasında topu kapan Kasongo, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi ve skoru 2-1’e getirdi.

Maçın hakemleri Sarper Barış Saka, Samet Özkul ve Haydar Avcı oldu.

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Ali Ülgen (Oğuz Yıldırım dk. 59), Isaac, Erdi Dikmen, Bülent Uzun, Rotman (Simon dk. 73), Roshi (Kasongo dk. 46), Hasan Kılıç, Murat Cem Akpınar (Dimitrov dk. 80), Del Valle, Burak Süleyman

Yedekler: İbrahim Demir, Çağlayan Menderes, Berat Can Şanlı, Bülent Cevahir, Umut Uzun

Teknik Direktör: Turgay Karslı

Göztepe: Lis, Ogün Bayrak, Taha Altıkardeş, Tarkan Serbest, Nielsen (Santos dk. 90+1), İsmail Köybaşı, Doğan Erdoğan, Yalçın Kayan (Celil Yüksel dk. 76), Traore (Ahmed Ildız dk. 67), Kubilay Kanatsızkuş (Ümit Akdağ dk. 90+1), Tijanic (Lundqvist dk. 76)

Yedekler: Arda Özçimen, Yiğit Yıldız, Yunus Emre Gedik, Atınç Nukan, Fıratcan Üzüm

Teknik Direktör: Stanimir Kolev Stoilov

Goller: David Tijanic (dk. 8), Ahmed Ildız (dk. 78) (Göztepe), Kabongo Kasongo (dk. 90+4) (Sakaryaspor)

Sarı Kart: Kubilay Kanatsızkuş (Göztepe)

Badminton gençler müsabakaları tamamlandı, şampiyonlar belli oldu

Sıradaki haber:

Badminton gençler müsabakaları tamamlandı, şampiyonlar belli oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.