h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trabzonspor maçı için kampa çağrılan Mauro Icardi, Trabzonspor maçı kadrosunda yer aldı.

Trabzonspor maçı için kampa çağrılan Mauro Icardi, Trabzonspor maçı kadrosunda yer aldı.

Galatasaray'ın yarın Trabzonspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin de yer aldığı 21 kişilik kadro, Trabzon'a hareket etti. Kadroda ayrıca Fernando Muslera, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Wilfried Zaha gibi önemli isimler de bulunuyor. Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Galatasaray’ın yarın Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın 21 kişilik kadrosu açıklandı. Sarı-kırmızılılarda Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, kafilede yer aldı.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, yarın Trabzonspor deplasmanında mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon’a hareket etti. Galatasaray’ın 21 kişilik kadrosu da belli oldu ve Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, bu kadroda yer aldı.

Galatasaray’ın Trabzonspor maçı kadrosu şu şekilde:

“Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Tete, Halil Dervişoğlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Kazımcan Karataş, Tanguy Ndombele ve Sacha Boey.”

Efeler Basketbol Takımı, 09 SFK ile yeni transfer anlaşması sağladı

Sıradaki haber:

Efeler Basketbol Takımı, 09 SFK ile yeni transfer anlaşması sağladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.