h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trabzonspor – Galatasaray mücadelesinde VAR sistemi için görevlendirilen hakem, Özgür Yankaya oldu

Trabzonspor – Galatasaray mücadelesinde VAR sistemi için görevlendirilen hakem, Özgür Yankaya oldu

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ve Galatasaray, Özgür Yankaya'nın VAR hakemliğinde Trabzon'da karşı karşıya gelecek. Maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek ve Erdem Bayık ile Mustafa Savranlar yardımcılık yapacak. Mert Güzenge dördüncü hakem olarak görev alacak. Özgür Yankaya ise VAR koltuğunda yer alırken, Alper Çetin ve Serkan Olguncan da AVAR'da görev yapacak.

Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak Trendyol Süper Lig’in 21. hafta maçında VAR hakemi olarak seçilen kişi, Özgür Yankaya oldu.

Bugün saat 19.00’da Trabzon’da gerçekleşecek olan Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi, hakem Abdulkadir Bitigen tarafından yönetilecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Mert Güzenge üstlenecek. Müsabakanın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak. Yankaya’ya AVAR’da Alper Çetin ve Serkan Olguncan eşlik edecek.

Fenerbahçe – Samsunspor Maçının VAR Hakemi Onur Özütoprak Belli Oldu

Sıradaki haber:

Fenerbahçe – Samsunspor Maçının VAR Hakemi Onur Özütoprak Belli Oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.