h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Timuçin Cengiz Hoşfikirer’den önemli açıklama: “Ülkemizdeki zemin sorunu büyük bir problem!”

Timuçin Cengiz Hoşfikirer’den önemli açıklama: “Ülkemizdeki zemin sorunu büyük bir problem!”

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Timuçin Cengiz Hoşfikirer, Çaykur Rizespor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, ülkemizdeki zeminlerin büyük bir sorun olduğunu belirtti. Hoşfikirer, maçtan önce gol atacak takımın uzun top atanlar olacağını söyledi ve hava şartlarına rağmen güzel bir mücadele sergilendiğini ifade etti.

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Timuçin Cengiz Hoşfikirer, Rizespor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, zeminlerin ülkemizde büyük bir sorun olduğunu vurguladı. Süper Lig’in 20. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 1-0 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hoşfikirer, “Normalde iyi bir zeminde oynandığı zaman iki takımın da maçı güzel bir atmosferle geçer. Bugünkü maç ise zeminin kötü olmasından dolayı maalesef istediğimiz gibi olmadı. Ülkemizdeki saha sorunları gerçekten büyük bir problem. Teknolojiden bahsediyoruz, ancak hala zemine önem vermiyoruz. Oyuncularımız da insan ve bizim çocuklarımız. Onlar için her maç öncesinde gereken her şeyi yapıyoruz, ancak maç esnasında sağlıklarını ve güvenliklerini riske atan zemin sorununu çözemiyoruz. Bu nedenle bugün taktiklerin işe yaramadığını gördük. Bu hava şartlarında, uzun toplarla atılan gollerin daha çok olacağını söylemiştim. İki eşdeğer takımın mücadelesi olması gereken güzel bir maçı bu zemin engelledi. Yine de iki takımın da gösterdiği mücadeleyi takdir etmek gerek” şeklinde konuştu.

Cenk Özcan’ın Maç Değerlendirmesi: “Atabildiğimiz Pozisyonları Değerlendirsek Maç Farklı Olabilirdi”

Sıradaki haber:

Cenk Özcan’ın Maç Değerlendirmesi: “Atabildiğimiz Pozisyonları Değerlendirsek Maç Farklı Olabilirdi”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.