h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası yaklaşıyor – İşte tarih ve detaylar!

Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası yaklaşıyor – İşte tarih ve detaylar!

Türkiye Tekvando Federasyonu, 2024 yılı faaliyet programında yer alan "Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası"nın 17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Menteşe Kapalı Spor Salonu'nda düzenleneceğini duyurdu. Muğla'da gerçekleşecek olan şampiyonaya binlerce sporcu, antrenör ve hakem katılacak. Türkiye Tekvando Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, organizasyonun ilimize verilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, tüm katılımcılara başarılar diledi ve Muğla halkını organizasyona davet etti.

Türkiye Tekvando Federasyonu, 2024 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenecek olan “Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası’nın” 17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirileceğini duyurdu.

Türkiye Tekvando Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizi uluslararası arenalarda başarıyla temsil eden ve Türk Sporu’nun gururu olan tekvando branşının ilimizde de büyük ilgi gördüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Bu büyük organizasyonu ilimize kazandırmamızda Tekvando İl Temsilciliğimiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün çabaları önemli rol oynamıştır. Şampiyonamız, Türkiye’nin dört bir yanından binlerce sporcu, antrenör ve hakemi 5 gün boyunca ağırlayacak. Salon hazırlıkları, tartı işlemleri ve toplantılar şu anda tam gaz devam ediyor. Bu noktada, desteklerini esirgemeyen Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin’e, federasyon yönetim kuruluna, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş ve tüm Gençlik Spor Teşkilatına, ilimizde faaliyet gösteren antrenörlerimize ve hakemlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm katılımcılara başarılar dilerken, Muğla halkını da bu büyük organizasyona davet ediyorum. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İsrailli futbolcu Jehezkel’in sözleşmesi feshi hukuki süreçte ilerliyor

Sıradaki haber:

İsrailli futbolcu Jehezkel’in sözleşmesi feshi hukuki süreçte ilerliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.