h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Talat Ünlü: “Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu, özel sporcular olarak tanınıyor.”

Talat Ünlü: “Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu, özel sporcular olarak tanınıyor.”

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu gibi özel sporcuların yerini dolduracak birinin henüz yetişmediğini belirtti. Ünlü, Türk halterinin başarılı isimlerinin istisna olduğunu söyleyerek, hedeflerinin onların izinden giden başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu ifade etti. Ünlü ayrıca, halterin olimpiyat şampiyonlarının akla ilk gelen sporlardan biri olduğunu ve bu yıl Paralimpik Halter'in de federasyona bağlandığını vurguladı.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, “Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu özel sporculardı, dünyada bugüne kadar onların yerini dolduracak bir sporcu yetişmedi” şeklinde konuştu. Ünlü, Çorum’da devam eden Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Büyükler Halter Milli Takımı’nın kampını ziyaret etti ve sporcularla bir araya geldi. Türk halterinin geçmişine atıfta bulunan Ünlü, Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu’nun istisnai sporcular olduğunu belirterek, bu sporcuların yerine geçecek başka sporcuların henüz yetişmediğini söyledi. Halter federasyonunun olimpiyat yılı olduğunu hatırlatan Ünlü, geçmişte büyük başarılara imza attıklarını ve hedeflerinin Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu gibi sporcular yetiştirmek olduğunu dile getirdi. Ünlü, ayrıca Paralimpik Halter’le ilgili de bilgi vererek, Nazmiye Muratlı ve Besra Duman gibi şampiyon sporculara sahip olduklarını ifade etti. Ünlü, tüm paydaşların belirledikleri hedefe ulaşmak için birlikte hareket ettiğini vurgulayarak, sporcuların Avrupa Şampiyonası’nda güzel sonuçlar elde edeceklerine inandığını belirtti.

Eyüpspor, transfer döneminde Samu Saiz’i takımına dahil etti

Sıradaki haber:

Eyüpspor, transfer döneminde Samu Saiz’i takımına dahil etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.