h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Şota Arveladze: “İlk devrenin son dakikasında gol yesek de pes etmedik

Şota Arveladze: “İlk devrenin son dakikasında gol yesek de pes etmedik

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Başakşehir maçıyla ilgili zor bir mücadele olduğunu söyledi. İlk yarıda gol yemelerine rağmen mücadelesini bırakmadıklarını ve 10 kişi bile olsalar bir puan çıkardıklarını belirtti. Arveladze, takımının karakter gösterdiğini ve özellikle sakatlıklar ve cezalar nedeniyle zorlandıklarını dile getirdi.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, mücadelenin her alanda zor bir karşılaşma olduğunu belirtti. İlk yarının son dakikasında gol yemelerine rağmen mücadeleyi bırakmadıklarını ve 10 kişi bile olsa puan çıkartmayı başardıklarını vurguladı.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Fatih Karagümrük evinde Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arveladze, karşılaşmanın her bakımdan zorlu bir mücadele olduğunu ifade ederek, Başakşehir’in kaliteli bir takım olduğunu ve ayakta kalmayı başardıklarını söyledi. İlk yarının son dakikasında konsantrasyon kaybı yaşayarak gol yemelerine rağmen pes etmediklerini ve 10 kişi oynamalarına rağmen puan almayı başardıklarını belirtti. Arveladze, karakter göstererek önemli bir puan elde ettiklerini ve takımındaki oyuncuları tebrik etti.

Yeni bir başlık seçimiyle ilgili ilham almak için akılda tutulması gereken bazı ipuçları şunlar olabilir:
1. “Fatih Karagümrük Teknik Direktörü, Başakşehir Maçında Gösterdikleri Cesaret İçin Takımını Övdü”
2. “Zorlu Başakşehir Maçında Fatih Karagümrük, 10 Kişi Oynamasına Rağmen Puanı Kaptı”
3. “Fatih Karagümrük, Şota Arveladze İle Güçleniyor: Başakşehir Maçından Beraberlikle Döndüler”

Çağdaş Atan: “Birlikte acı çeken bir beraberlik yaşadık”

Sıradaki haber:

Çağdaş Atan: “Birlikte acı çeken bir beraberlik yaşadık”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.