h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Şota Arvaladze’nin Değerli Taktiği: Önemli Maçlarda Oyun Disiplinini Korumak Şart

Şota Arvaladze’nin Değerli Taktiği: Önemli Maçlarda Oyun Disiplinini Korumak Şart

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arvaladze, Beşiktaş maçının ardından, disiplinli oynamanın önemine vurgu yaparak, "Bu gibi maçlarda, oyunda kalabilmek önemli" dedi. Arvaladze ayrıca, taraftarların desteğini hissedemediklerini ve maç programının yoğun olduğunu dile getirdi. Beşiktaş'ı tebrik eden teknik adam, karşılaşmanın dengesizliklerini de dile getirdi. (60 kelime)

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arvaladze, Beşiktaş maçının sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu tür maçlarda, disiplinli bir şekilde oynayarak oyunda kalmak önemlidir” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Fatih Karagümrük, deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arvaladze, “Özellikle ikinci yarının başındaki oyunumuzla bir şeyler elde edebilirdik. Ancak gol yedikten sonra direncimiz düştü. Bu tür maçlarda oyunda kalmak için disiplinli bir şekilde oynamamız gerekiyor. Rakibe karşı 1-0’lık bir skorun geri dönüşü mümkün olabilirdi. Ancak 3-0’lık bir skor kötü bir sonuç. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Takvim yoğunluğu ve stadyum sorunu nedeniyle taraftar desteğini hissedemediklerini vurgulayan Gürcü teknik adam, “Güven kolay elde edilen bir şey değildir. Seyircinin desteğini tam olarak alamıyoruz. Desteği Instagram’da mı bulacağız? Bugün Beşiktaş, taraftarının desteğiyle daha güçlüydü. Maç kazanabilir veya kaybedebilirisiniz. Bunlar futbolun bir parçasıdır. Takım olarak ne kadar fazla gol pozisyonuna girerseniz, gol atma ve skor üretme şansınız o kadar yüksek olur. Hava soğuk ve maç programı çok yoğun. Futbolcular da insanlardır. Takımların dengesi her zaman aynı olmaz. Bugün Beşiktaş, bizden bir gün daha fazla dinlenme süresine sahip olarak maça çıktı. Biz de önceki maçta 1 gün fazla dinlenmiş olarak Kayseri’ye karşı oynamıştık. Oyun içinde disiplini korumak ve oyundan düşmemek takımlar için önemlidir” ifadelerinde bulundu.

Fernando Santos: “Çalışarak oyunumuzu daha da iyi hale getireceğiz”

Sıradaki haber:

Fernando Santos: “Çalışarak oyunumuzu daha da iyi hale getireceğiz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.