h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankara Keçiörengücü’nü 3-2 mağlup etti.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankara Keçiörengücü’nü 3-2 mağlup etti.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Ankara Keçiörengücü'nü 3-2 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Ziya Erdal'ın golüyle öne geçen Sivasspor, Koita'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Ancak Dembele'nin 2 golüyle maça eşitlik getiren Keçiörengücü'ne son sözü Manaj söyledi ve Sivasspor sahadan galip ayrıldı. Hakemler: Ömer Tolga Güldibi, Cem Özbay, Barış Çiçeksoyu

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Ankara Keçiörengücü’nü evinde konuk ederek 3-2’lik skorla mağlup etti ve son 16 turuna yükseldi.

Maça hızlı bir başlangıç yapan Sivasspor, 10. dakikada Ziya Erdal’ın golüyle 1-0 öne geçti. İki takım arasında geçen mücadelenin ardından, 21. dakikada Burak Kapacak’ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İkinci yarıda ise Emre Gökay ve Koita’nın gollerine karşılık Keçiörengücü, Dembele’nin penaltı gollerini buldu. Ancak Sivasspor’un oyuncusu Manaj’ın 81. dakikada kaydettiği gol, takımına galibiyeti getirdi.

Hakemlerin yönettiği maçta Sivasspor, Muammer Yıldırım, Abdulkadir Parmak, Burak Kapacak, Emre Gökay, Poungouras, Fode Koita, Ziya Erdal, Mehmet Albayrak, Yusuf Çağlar, Eren Kaya, Murat Paluli gibi oyunculardan oluşan kadrosuyla sahaya çıktı. Ankara Keçiörengücü ise Ekrem Kılıçarslan, Muharrem Cinan, Mert Kula, Camara, Nyarko, Mikail Okyar, Erkan Eyibil, Bahardır Yıldırım, Orhan Nahırcı, Ahmet Yazar, Selom Mayı gibi oyuncularıyla mücadele etti.

Maçta Ziya Erdal, Koita ve Manaj’ın attığı gollere karşılık Ankara Keçiörengücü, Dembele’nin iki penaltı golüyle skoru 2-2’ye getirdi. Ancak son dakikalarda Manaj’ın golüyle Sivasspor sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Bu önemli maçın ardından Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turunda mücadele etme hakkı elde etti.

Beşiktaş, Pendikspor karşılaşması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Sıradaki haber:

Beşiktaş, Pendikspor karşılaşması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.