h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sivasspor Taraftarlarının Passolig Sorunu

Sivasspor Taraftarlarının Passolig Sorunu

Sivassporlu taraftarlar, Passolig kuyruğunda uzun süre bekleyerek 58 TL'lik biletlerini almak için çaba harcadılar. Gaziantep FK maçına gitmek isteyen taraftarlar, Sivasspor yönetiminin kombine ve bilet fiyatlarını yarı yarıya düşürmesi sonrasında Passolig gişesine akın etti. Ancak yeterli işlem yapılmaması üzerine taraftarlar, diğer masaların da kullanılması konusunda talepte bulundular. Sabırla saatlerce bekleyen taraftarlar, işlemlerin hızlanmasını dilediler.

Sivasspor taraftarları, fiyatları 58 TL’den başlayan biletleri almak için Passolig gişesinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sivasspor yönetiminin kombine ve bilet fiyatlarını yarı yarıya düşürmesinin ardından, Gaziantep FK maçına gitmek isteyen taraftarlar Passolig gişesi önünde uzun süre beklemek zorunda kaldı. 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan maçların bilet fiyatlarının 58 TL olarak sabitlenmesi, taraftarların büyük ilgisini çekti. Şehir merkezinde bulunan Passolig gişesinde üç masa bulunmasına rağmen, sadece bir masa da işlem yapıldığını fark eden taraftarlar, bu duruma tepki gösterdi. Uzun saatler boyunca Passolig kuyruğunda beklediklerini belirten taraftarlar, işlemlerin diğer masalarda da yapılarak sürecin hızlandırılmasını talep etti.

Alanyaspor ile Rizespor Arasında Trendyol Süper Lig Maçında İlk Yarı Beraberlik

Sıradaki haber:

Alanyaspor ile Rizespor Arasında Trendyol Süper Lig Maçında İlk Yarı Beraberlik

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.