h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Şehitler İçin BİDOS, 12 Kilometrelik Bir Yürüyüş Gerçekleştirdi

Şehitler İçin BİDOS, 12 Kilometrelik Bir Yürüyüş Gerçekleştirdi

"Bilecik Doğa Spor Kulübü üyeleri, terörist saldırı sonucu şehit olan 9 asker için doğa yürüyüşü düzenledi. Çamyayla'da gerçekleşen 12 kilometrelik yürüyüş sonunda, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. BİDOS yetkilileri, vatanın kutsallığına vurgu yaparak şehitlerimizi anmaya devam edeceklerini belirtti."

Bilecik Doğa Spor Kulübü (BİDOS) üyeleri, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucunda şehit olan 9 askerin anısına hafta sonu 12 kilometrelik bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Bilecik’in tanıtımına önemli katkılar sağlayan BİDOS kulübü, bu haftaki etkinliği için rotasını Çamyayla’ya kaydırmıştı. Yaklaşık yarım metre kar kalınlığı olan bölgede, 18 kişilik bir ekip 12 kilometrelik parkuru takip ederek yürüyüşlerini tamamladı. Yürüyüş sonunda, katılımcılar bir araya gelerek saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı’nı hep birlikte söyledi.

BİDOS yetkilileri yürüyüşün sonunda bir açıklama yaparak, “Bizim vatanımız, sınırları cetvelle çizilen bir ülke değil, sınırları kanla çizilen bir ülkedir. Bayrağımız ve toprağımız kutsaldır ve her zaman kutsal kalacaktır. Bu uğurda canlarımız şehit olmakta, ancak onların hakları asla ödenemez. Şehitlerimizi anmak adına saygıyla durduk” şeklinde konuştu.

Halil Umut Meler, Avrupa Elit Hakemler Semineri’nde yer alacak

Sıradaki haber:

Halil Umut Meler, Avrupa Elit Hakemler Semineri’nde yer alacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.