h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sarıgöl Belediyespor, zirvede kayıpsız şekilde birinci sırayı aldı

Sarıgöl Belediyespor, zirvede kayıpsız şekilde birinci sırayı aldı

Manisa'nın Salihli B Grubu'nda mücadele eden Sarıgöl Belediyespor, Alaşehir Üzümovalı takımını 2-0 yenerek 14 maçta yenilgi yaşamadan birinci olarak ligi tamamladı. Maç öncesinde ise Alaşehir takımı kaptanı, Sarıgöl Belediyespor kaptanına çiçek vererek jest yaptı. Sarıgölspor taraftarları ve Dallas Tayfa Grubu da takımlarını destekledi. Teknik direktör Ercan Akdeniz ve kulüp başkanı Mehmet Akkoyun, takımın birlik ve beraberlik içinde mücadele ettiğini ve şampiyonluğun Sarıgöl'e yakıştığını belirtti.

Manisa’nın Salihli ilçesinde mücadele eden Sarıgöl Belediyespor, B Grubu’nda 14 maç boyunca yenilgi yüzü görmeden lider olarak bitirdi. Ligdeki son maçında Sarıgöl 4 Eylül Stadyumu’nda Alaşehir Üzümovalı futbol takımını 2-0 mağlup eden Sarıgöl Belediyespor, namağlup ve puan kaybı yaşamadan birinci olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Maç öncesinde ise Alaşehir Üzümovalı takımının kaptanı, jest yaparak Sarıgöl Belediyespor kaptanına çiçek verdi. Sarıgöl Belediyespor’un taraftarları ve Dallas Tayfa Grubu da maç boyunca takımlarını destekledi.

Sarıgöl Belediyespor’un Teknik Direktörü Ercan Akdeniz, “Lig boyunca birlik ve beraberlik içinde her maça çıktık. Oyuncularımız disiplinden hiç ayrılmadı. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Hiç puan kaybetmeden namağlup birinci olmak gerçekten harika bir duygu. Tüm futbolcularımızı ve teknik ekibi kutluyorum.” şeklinde konuştu. Kulüp Başkanı Mehmet Akkoyun ise, “Oyuncularımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Takımımız tamamen yerli oyunculardan oluşuyor. Şampiyonluk Sarıgöl’e yakıştı ve bize bu sevinci yaşatanlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Erzurumspor FK ile Bodrum FK Arasındaki Müsabakanın Sonuçları

Sıradaki haber:

Erzurumspor FK ile Bodrum FK Arasındaki Müsabakanın Sonuçları

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.