h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig maçında Adanaspor’u 4-0 yenerek galibiyetini ilan etti!

Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig maçında Adanaspor’u 4-0 yenerek galibiyetini ilan etti!

Şanlıurfaspor, Adanaspor'u 4-0 mağlup etti. Marco Paixao 2 gol ve 1 penaltı golü atarken, Barış Ekincier ve Harris de birer gol kaydettiler. Adanaspor'dan Kubilay Aktaş, Evren Korkmaz ve Ferhat Katipoğlu sarı kart gördü.

Şanlıurfaspor, Adanaspor’u 4-0 mağlup etti.

Maçtan dakikaları aktaralım: 20. dakikada Barış Ekincier’in ceza sahasına yaptığı ortada Ahmet’ten dönen top, Marco Paixao’ya geldi ve Marco’nun vuruşuyla gol geldi. İlk golü bulan Şanlıurfaspor, 1-0 öne geçti. 42. dakikada Barış Ekincier’in kullandığı kornerde Marco Paixao’nun kafa vuruşu direkten döndü. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da Şanlıurfaspor etkili futbolunu sürdürdü. 70. dakikada Barış Ekincier’in serbest vuruşunda top direkt kaleye gitti ve ağlarla buluştu. Şanlıurfaspor, skoru 2-0 yaparak rahatladı. 79. dakikada Evren Korkmaz’ın Dening’e yaptığı hareket sonucunda hakem VAR’a başvurdu ve penaltı kararı çıktı. Marco Paixao, penaltıyı gole çevirerek takımının üçüncü golünü attı. Şanlıurfaspor, bu golle 3-0 öne geçti. Maçın son dakikalarında ise Harris’in sert vuruşunda top kalecinin altından geçerek ağlarla buluştu ve Şanlıurfaspor, skoru 4-0 yaparak maçı tamamladı.

Hakemlerin yönettiği maçta, Şanlıurfaspor’un gollerini Marco Paixao (17. dakikada ve 79. dakikada penaltıdan), Barış Ekincier (70. dakikada) ve Harris (85. dakikada) attı. Adanaspor’da ise sarı kart gören oyuncular Kubilay Aktaş, Evren Korkmaz ve Ferhat Katipoğlu oldu.

Şanlıurfaspor’da forma giyen oyuncular ise Aydın Bağ, Mboula, Cumali Bişi (84. dakikada Adem Eren Kabak), Oliver Thill (70. dakikada Harris), Barış Ekincier (71. dakikada Abdullah Aydın), Landel (84. dakikada İshak Çakmak), Marco Paixao, Mehmet Yiğit, Dening (80. dakikada Balde), Semih Karadeniz ve Barış Gök oldu. Teknik direktör İrfan Buz’un yönetimindeki takım, maçtan galip ayrıldı.

Adanaspor’da ise Ahmet Said Kıvanç, Kubilay Aktaş (74. dakikada Harun Alpsoy), Metehan Tunbaş, Joseph Oberlin (87. dakikada Hakan Eroğlu), Hakkı Türker (46. dakikada Oumar Diakite), Fatih Kurucak, Evren Korkmaz, Mehmet Fevzi Yıldırım, Dabo, Burhan Tuzun (74. dakikada Samuel Yepie) ve Ferhat Katipoğlu forma giydi. Teknik direktör Eyüp Arın yönetimindeki takım, maçı mağlup tamamladı.

Amatör futbolcu, başının üzerine düşen kafa topuyla yaralandı

Sıradaki haber:

Amatör futbolcu, başının üzerine düşen kafa topuyla yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.