h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sami Uğurlu, kadro derinliğini değerlendirdi: Takımımızın ihtiyacı olan 4-5 transfer var!

Sami Uğurlu, kadro derinliğini değerlendirdi: Takımımızın ihtiyacı olan 4-5 transfer var!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, oyuncu sayılarının az olması nedeniyle kadro derinliğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, 4-5 transfer yapmaları gerektiğini söyledi. Uğurlu, Hatayspor maçında savunma hataları olduğunu ve transferlerin tamamlanması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, tribünden gelen oyuncu değişiklikleri taleplerine karşılık veremeyecek kadar kısıtlı olduklarını söyleyen Uğurlu, sonuç odaklı bir sektörde olduklarını ve umarım hedef olmamak için daha iyi performans göstereceklerini dile getirdi.Özet: Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, oyuncu sayısının az olması nedeniyle rotasyon eksikliği yaşadıklarını ve 4-5 transfer yapmaları gerektiğini belirtti. Uğurlu, savunma hataları ve tribünden gelen taleplere yanıt verememe durumlarını açıkladı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, kadro derinliği sorununa dikkat çekerek, “Yetersiz oyuncu sayısı nedeniyle rotasyon yapamıyoruz. Kadroda 4-5 transfer ihtiyacımız var” şeklinde konuştu. Kasımpaşa, Hatayspor’u 3-0 yenerek Süper Lig’in 21. haftasındaki maçı kazandı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğurlu, son maçlarında çok fazla pozisyon bulduklarını ancak savunmada sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Geri dönüşlerde gol yemelerinin önemli bir sorun olduğunu vurgulayan Uğurlu, bazı oyuncularını dinlendirmek amacıyla rotasyon yapmak istediklerini fakat kadro derinliği eksikliği nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerini söyledi. Teknik direktör, sağ bek oyuncusu Winck’in cezalı durumda olması ve yerine oynatabilecekleri başka bir oyuncularının olmamasının sıkıntı yarattığını dile getirdi. Uğurlu, Bandırmaspor ve Trabzonspor maçlarına kadar transferleri tamamlamak istediklerini ve hedeflerinin ligde üst sıralarda yer almak olduğunu ifade etti.

Maç esnasında tribünlerin oyuncu değişikliği taleplerine de değinen Sami Uğurlu, yedek kulübesine bakmaları gerektiğini söyledi. Futbolun maç sonuçları üzerine odaklandığını söyleyen Uğurlu, değişiklik yapma konusunda kısıtlı olduklarını anlamalarını istedi. İyi sonuçlar aldıklarında alkışlandıklarını ancak birkaç gün sonra yenilince eleştirilere maruz kaldıklarını belirten teknik direktör, umarım bu durumun devam etmeyeceğini dile getirdi.

Volkan Demirel, maçın 74. dakikasında hakemin tacı yerinden atması gerektiğini savunuyor

Sıradaki haber:

Volkan Demirel, maçın 74. dakikasında hakemin tacı yerinden atması gerektiğini savunuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.