h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sakaryaspor – Göztepe karşılaşması sona erdikten sonra

Sakaryaspor – Göztepe karşılaşması sona erdikten sonra

Sakaryaspor, evinde Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından teknik sorumlular basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Göztepe Teknik Direktörü Stoilov, maçı kazandıklarını düşündüğünü ancak gösterdikleri performansın yeterli olmadığını söyledi. Sakaryaspor Teknik Direktörü Karslı ise takımının oyuna hakim olamadığını ve mücadele eksikliği yaşadıklarını ifade etti.

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında evinde karşılaştığı Göztepe’ye 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik sorumluları da açıklamalarda bulundu.
Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Kolev Stoilov, basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Bugün bizim için gerçekten önemli bir galibiyet oldu. Sakarya’da iyi bir oyun sergiledik. İki yarıda da gol fırsatları yakaladık ancak bunları değerlendiremedik. Maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum, ancak sahada yeterli performansı sergileyemedik. Biz hocalar olarak oyuncularımızı daha da motive etmeye devam edeceğiz. Sakarya, önceki 10-11 maçında mağlup olmamıştı ancak bugün bizim karşımızda kaybetti. Bu nedenle bu galibiyet bizim için önemlidir” dedi.
Sakaryaspor Teknik Direktörü Turgay Karslı ise, “Bugün oyuna hükmetmedik, ikili mücadelelerde iyi değildik. Bunların hepsini Göztepe yaptı ve haklı olarak maçı kazandı. İstediğimiz seviyede bir oyun sergileyemedik. Mücadelemizi sahada gösteremedik. Bu ağır bir özeleştiridir ve Göztepe’yi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Trendyol 1. Lig: Sakaryaspor, Göztepe’ye 1-2 mağlup oldu

Sıradaki haber:

Trendyol 1. Lig: Sakaryaspor, Göztepe’ye 1-2 mağlup oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.