h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sakarya’nın Büyükşehir Basketbol Takımı, ikinci yarıya muhteşem bir zaferle başladı: 71-91

Sakarya’nın Büyükşehir Basketbol Takımı, ikinci yarıya muhteşem bir zaferle başladı: 71-91

Sakarya Büyükşehir Basketbol takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 8. hafta maçında Eskişehir Birey Koleji'ni 91-71 yenerek galibiyetle ayrıldı. Yeni koçları Volkan Başaran yönetimindeki Büyükşehir, etkili bir oyunla maça başladı ve ilk çeyreği 26-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Büyükşehir, devre arasına 48-24 önde girdi. İkinci yarıda da üstün performansını sürdüren Büyükşehir, galibiyete ulaştı. Anıl Sungur'un 21 sayıyla öne çıktığı maçta, Başaran takımını tebrik etti. Bu sonuçla Büyükşehir, dördüncü galibiyetini elde ederek zirve yarışını sürdürdü.

Eskişehir Birey Koleji ile karşılaşan Sakarya Büyükşehir Basketbol takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 8. hafta mücadelesinde muhteşem bir galibiyet elde etti. Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda gerçekleşen maçta Büyükşehir Basketbol, rakibine 71-91’lik skorla üstünlük sağlayarak sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla yeni başantrenörleri Volkan Başaran yönetimindeki takım, Büyükşehir kariyerine galibiyetle başlamış oldu.

Mücadeleye Emircan Soy, Anıl Sungur, Fırat Töz, Adnan Hepgür ve Cihan Amasyalı beşlisiyle başlayan Büyükşehir Basketbol, hızlı sayılarla başlangıç yaparak ilk çeyreği 11-26 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de rakibine üstünlük sağlayan ekip, devre arasına 24-48’lik skor avantajıyla gitti. İkinci yarıda da aynı tempoyu koruyan Büyükşehir Basketbol, rakibine maçta denge şansı vermedi ve sahadan 71-91’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki dördüncü galibiyetini elde eden Büyükşehir ekibi, zirve takibini sürdürdü. Maçta 21 sayı üreten Anıl Sungur, galibiyetin en önemli mimarlarından biri oldu. Koç Volkan Başaran ise tüm takımı kutlayarak galibiyetin tadını çıkardı.

Sagiv Jehezkel, özel bir uçakla memleketine geri dönüş yapıyor!

Sıradaki haber:

Sagiv Jehezkel, özel bir uçakla memleketine geri dönüş yapıyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.