h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sakarya Büyükşehir Sporcusu Gümüş Madalya İle Ödüllendirildi

Sakarya Büyükşehir Sporcusu Gümüş Madalya İle Ödüllendirildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelli Taekwondo sporcusu Mehmet Ali Sağdıç, Ankara'da düzenlenen Milli Takım seçmelerinde +87 kilogram kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Sağdıç, Ekim ayında Yunanistan'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İşitme Engelli Taekwondo sporcusu Mehmet Ali Sağdıç’ın Ankara’da düzenlenen Milli Takım seçmelerinde başarılı bir performans sergilediğini duyurdu. +87 kilogram kategorisinde mücadele eden Sağdıç, organizasyonda ikinci olarak büyük bir başarı elde etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün İşitme Engelli Taekwondo sporcusu olan Mehmet Ali Sağdıç, 12 Ocak’ta gerçekleştirilen Milli Takım seçmelerinde gösterdiği performansla gümüş madalyayı kazandı. Sağdıç, yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ederek, Ekim ayında Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda mindere çıkacak.

Kamaç, Süper Kupa için Elazığ’a çağırıyor

Sıradaki haber:

Kamaç, Süper Kupa için Elazığ’a çağırıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.