h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi’nde Yönetim Değişikliği Gerçekleşti

Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi’nde Yönetim Değişikliği Gerçekleşti

Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi'nde yönetim değişikliği yaşandı. Şinasi Acar, uzun yıllar başkanlık görevini yürüttüğü derneğin başkanlığını Safa Menderes Civek'e devretti. Civek, yeni başkan olarak seçildi ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Şinasi Acar, yeni başkana başarılar diledi.

“Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi’nde yönetim değişti: Şinasi Acar’ın koltuğunu Safa Menderes Civek devraldı.
Kayseri’deki Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi’nde görev değişikliği yaşandı. Uzun yıllardır dernek başkanlığını yürüten Şinasi Acar, son genel kurulda görevini Safa Menderes Civek’e bıraktı. İstikrarlı bir şekilde 26 yıl boyunca şube başkanı olarak görev yapan Şinasi Acar, yeni başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Yeni başkan olarak Saha Komiserleri Derneği Kayseri Şubesi’nde Safa Menderes Civek görev yapacak. Yönetim kurulunda ise Mehmet Tokgönül, Hüseyin Güngör, Ahmet Adıbelli ve Bekir İçme yer alacak. Yedek yönetim kurulu üyeleri ise Nihat Akşit, Ceyhun Denli, Mustafa Ergin, Şahin Dayangaç ve Çağdaş Uğurlu olacak.”

Ardahan’da kar sezonu açıldı, kayak tutkunlarına müjde!

Sıradaki haber:

Ardahan’da kar sezonu açıldı, kayak tutkunlarına müjde!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.