h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Roma’da Daniele De Rossi, teknik direktörlük görevine atandı

Roma’da Daniele De Rossi, teknik direktörlük görevine atandı

İtalyan futbol kulübü Roma, efsane futbolcusu Daniele De Rossi'yi sezon sonuna kadar teknik direktör olarak göreve getirdiğini duyurdu. 40 yaşındaki De Rossi, Friedkin ailesine teşekkür ederek, Roma'nın teknik direktörlüğünü üstlenmekten büyük bir onur duyduğunu ifade etti. De Rossi, daha önce SPAL'i çalıştırmıştı ve İtalya milli takımının EURO 2020 zaferinde teknik kadroda yer almıştı. Kariyerinde Roma ve Boca Juniors formaları giyen De Rossi, 2006 Dünya Kupası'nda da İtalya milli takımında yer almıştı.

İtalyan kulübü Roma, Daniele De Rossi’nin mevcut sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine getirildiğini duyurdu.

Jose Mourinho ile yollarını ayıran Roma, yeni teknik adamın kim olacağını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, kulübün efsanevi futbolcusu Daniele De Rossi’nin bu sezon sonuna kadar teknik direktör olarak görev yapacağını duyurdu. De Rossi, anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Roma’ya teknik direktörlük görevini emanet ettikleri için Friedkin ailesine teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüzde görev yapmak gerçekten tarifsiz bir duygu. Herkesin Roma’nın benim için ne ifade ettiğini bildiğini biliyoruz. Benim ve ekibimin önceliği her zaman rekabetçi olmak, hedeflerimize ulaşabilmek için mücadele etmek olacak” şeklinde konuştu.

40 yaşındaki De Rossi, son olarak SPAL takımının başında görev yapıyordu. De Rossi ayrıca İtalya Milli Takımı’nın EURO 2020 zaferinde teknik kadroda yer almıştı.

Roma ve Boca Juniors takımlarında forma giyen De Rossi, 2006 FIFA Dünya Kupası zaferine ulaşan İtalya kadrosunda da yer almıştı.

Talat Ünlü: “Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu, özel sporcular olarak tanınıyor.”

Sıradaki haber:

Talat Ünlü: “Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu, özel sporcular olarak tanınıyor.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.