h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Rize Teknik Direktörü İlhan Palut: “Maalesef rakiplerimiz inanılmaz bir gol attılar”

Rize Teknik Direktörü İlhan Palut: “Maalesef rakiplerimiz inanılmaz bir gol attılar”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Corendon Alanyaspor maçını 2-1 kaybettiklerini söyledi. Palut, maçın genelinde iyi bir performans sergilediklerini ancak son dakikalarda yedikleri golle mağlup olduklarını belirtti. Takımın hücum performansından memnun olduğunu söyleyen Palut, savunmada daha agresif olmaları gerektiğini ifade etti. Alanyaspor'u tebrik etti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Corendon Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Maalesef maçın sonlarına doğru çok ekstra bir gol yedik ve mağlup olduk” dedi. Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Corendon Alanyaspor, Rizespor’u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, mücadelenin seyir zevki yüksek bir maç olduğunu belirterek, “Önemli bir maçtı ve iyi bir sonuç almak amacıyla buraya geldik. İki takım da pozitif futbol oynamaya çalıştı ve ortaya seyir zevki yüksek bir maç çıktı. Oyun bizim tarafımıza daha yakındı ve üçüncü bölgeye rahat geçtik. Ancak etkili ataklarımız sonuç vermedi. Rakibi pozisyon vermeyerek iyi savunma yaptık. İkinci yarıya iyi başladık ve golü bulduk. Ancak arkamıza yaslanarak oyunu dengelemeyi tercih ettik. Savunmamızı daha agresif yapmalıydık. Maçın sonlarına doğru rakibe çok ekstra bir gol daha verdik ve mağlup olduk. Takımın genel olarak hücum performansından memnunum, ancak daha agresif ve savunma odaklı olmalıyız. Bu yönde çalışmalar yapacağız. Alanyaspor’u tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Marmaris’te Kış Trofesi İle Yelken Yarışları Başladı

Sıradaki haber:

Marmaris’te Kış Trofesi İle Yelken Yarışları Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.